Masajul erotic – o cale de autocunoaștere

Masajul, în general, reprezintă una din cele mai puternice forme de comunicare umană. Atingerea adaugă o dimensiune euforică asupra personalității umane și reprezintă, în esență, o cale de autocunoștere.
Ca adulți, mulți bărbați și femei au dificultăți în recepționarea atingerii cu căldura, seninătate și deschidere. Masajul intim în cadrul unui cuplu poate fi una dintre experientele cele mai intense ale vieții. Filozofia taoistă indică necesitatea de contact și intimitate pe toată perioada vieții, începând de la nevoia de atingere a nou-născutului pâna la atingerile intime ale adulților.
Masajul erotic oferă posibilitatea explorării propriului câmp energetic concomitent cu al partenerului și este menit, în primul rând, relaxării și încurajării schimburilor energetice armonioase între parteneri, capacității de a oferi și primi iubire și bucurie în timpul contactelor sexuale, care vor deveni mult mai satisfăcătoare și împlinitoare. Capacitatea de a oferi și primi iubire, încredere, siguranță, este o mare realizare într-un cuplu care are ca și scop sensul evolutiv. Se crează, astfel, un joc al dependenței și al independenței în proporții echilibrate și, în acest fel, relația de cuplu atinge cote maxime de armonie și de ce nu, stări de fericire. Importanța oferită de un cuplu atingerilor, intimității reflectă, în mare masură, gradul de evoluție afectivă și nivelul de conștiință al celor doi parteneri, priviți din punctul de vedere al unui întreg.
Energia sexuală reprezintă, de fapt, energia vieții, și ea oferă o bază tuturor celorlalte energii, începând cu energia supraviețuirii pâna la energia spirituală de care avem nevoie pentru a evolua.
In afara cuplului, masajul sexual ne oferă posibilitatea de a ne cunoaște în întregime modul de percepție și reacție, ne oferă o modalitate de a ne debloca în mod plăcut canalele energetice, astfel încât energia sexuală să se poată distribui în corp, sub forma unor senzații plăcute și vindecătoare și, astfel, putem atinge maximul de potențial la toate nivelele ființei. Toate converg către o sănătate excelentă, o viața plină de sens și echilibru, dupa cum ne asigura cei de la Oriental Erotic Massage Bucharest.
Masajul erotic ne direcționează către un control deplin al fluidelor sexuale și transformarea lor în trup, printr-o alchimie interioară, numită și transmutare a energiei sexuale, în forme diferite de energie: volitivă, afectivă, intuitivă, mentală, și în ultimă instanță, spirituală. Odată obținut acest control al fluidelor sexuale, sperma la bărbat și lichidul expulzat de către femeie în timpul juisării, mintea și gândurile obișnuite se dizolvă și dispar, și odată cu ele dispare și eul fizic. Acest lucru va duce către atingerea unei stări profunde de unitate cu propria ființă, cu liniștea interioară.
Acestă transformare a energiei sexuale în energie spirituală este scopul ultim al al practicii sexuale taoiste și a tuturor căilor autentice de evoluție spirituală.

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.