5 semne că ești sub papuc

Noi, ca bărbați, ne mințim zilnic spunând că nu suntem, n-am fost și nu vom fi niciodată sub papucul nevestei/ iubitei. Și suntem foarte departe de adevăr. Veți vedea mai jos cinci semne să vă dați seama că sunteți sub papuc.

1. Trebuie să ceri VOIE iubitei/ nevestei să ieși afară “cu băieții“.
Una e să le spui prietenilor că “azi nu pot ca mă duc undeva cu nevasta/ facem curat/ facem cumpărături, am stabilit demult“, alta e să zici “stai să văd ce zice iubita, că poate vrea să facem ceva“.
Dacă era stabilit să faci ceva cu prietena/ soția, apoi a venit invitația de la prieteni, este OK. Dar ca să ceri voie, nu e deloc OK. Se înțelege o dată, de două ori, dar dacă faci asta cu regularitate, ești sub papuc.

2. Trebuie să vorbești cu prietena/ soția/ amanta, dacă ai voie să-ți cheltui din banii TĂI. Adică ea nu muncește, iar tu trebuie să o întrebi dacă poți să cheltui ceva din banii ăia, ceva însemnând cam cât costă întreținerea pe o lună de iarnă. Dacă așa stă treaba, am vești proaste. Nu numai că ești sub papuc, dar ești și prost.

3. Îți tratezi prietenii vechi cu curul. Că ai dat de-o gagică și stai zilnic cu ea, iar când te caută prietenii, nu pot da niciodată de tine. Sau dacă te chem la o bere, vii și cu “mândra” la întâlnire. Și strici seara tuturor, că aia face nazuri că aude vorbe urâte, că ea vrea să se uite la filme romantice, că de ce ai târât-o după tine la bere. Cu toate că tu nu voiai să o iei, dar a venit oricum, că dacă voi “vă duceți la bagaboante“.

4. O suni zilnic/ sau primești zilnic telefoane de câteva ori pe zi de la ea. Și vorbiți ore, nu minute. În principal să o asculți. de parcă nu te-ai vedea cu ea la sfârșitul zilei. Din păcate prin asta am trecut și eu, stăteam câte o oră sau 2 la telefon și asta mi-a stricat activitatea la muncă. Adică se mai duce omul la toaletă dar nu lipsește 2 ore c-a stat de vorbă cu gagica, că avea ea chef de vorbă și n-o interesa că ești la muncă.

5. Nu ai niciun cuvânt de spus când e vorba de concediu. Ea vrea la mare, tu vrei la munte, că faci insolație de la soare. Și nu există cale de mijloc, adică azi mergeți la mare, mâine la munte, decât dacă vă duceți în Grecia. Însă și așa, în ziua de “munte” te târăște prin magazine, că nu e frumos să nu luați câte un magnet de frigider pentru fiecare rubedenie care-i trece prin cap. Să se vadă că iubi ei o distrează și o plimbă prin țări străine. Chiar dacă în Grecia nimeriți într-o localitate cu 80% români, e tot țară străină. Asta în cazul fericit, mai există și posibilitatea să facă mutre că o duci în Thassos, unde e plin de români și o vede vreun cunoscut și râde de ea că merge “ca toți săracii” acolo și nu pe Coasta de Azur sau vreo insulă tropicală.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.