Academia sofatului in conditii extreme

La iesirea din Crevedia, impatimitii sofatului in conditii extreme gasesc multe activitati tentante organizate de Academia Titi Aur. Numai un campion multimplu la raliuri ii intelege perfect pe cei carora le place sa danseze pe patru roti cu masina unde este noroiul mai mare, sa treaca peste rugi de mure, sa urce pieptis dealul si sa coboare in secunda urmatoare, sa treaca prin apa si sa se aventureze pe drumul ingust si plin de noroi din padure.

Pentru toti acesti soferi pasionati de off-road, pentru cei mai putin experimentati care doresc sa dobandeasca abilitati de sofat in conditii grele, marele campion organizeaza intreceri, cursuri si teste, punand la dispozitia doritorilor:

-masini echipate corespunzator pentru off-road. Flota este bine intretinuta, astfel ca esti 100% securizat cand te urci la volanul unui 4×4 si parcurgi traseul

-rute cu nivel diferit de dificultate: mic, mediu si extrem. Se pot face cadouri astfel de trasee off-road celor dragi, experientele fiind de neuitat.

-personal cu peste 20 de ani vechime, care initiaza in tehnici de controlare a masinii pe teren accidentat, monitorizeaza si au grija ca participantii sa imbine teoria cu practica

-simulatoare de tamponare frontala cu un obstacol fix si de rasturnare la 90 si 180 de grade

-cursuri de off-road la sfarsitul carora participantii primesc diplome

-diferite intreceri, test-drive.

Ai pe cineva impatimit de raliuri sau de rute extreme de surprins? Nimic mai simplu! Intri pe site-ul oficial: www.experiente.ro, iar la prima vizita ti se ofera un discount de 5% la toate experientele. Mai departe poti proceda in felul urmator:

-daca doresti o idee de cadou pentru un barbat, dai click pe cadouri pentru el

-in cazul in care doresti sa-i faci o bucurie unei femei deosebite din viata ta, cauti la sectiunea cadouri pentru ea

-daca te intereseaza toate experientele ce pot fi oferite cauti la rubrica toate.

-cadoul trebuie sa fie analizat in functie de dorintele si abilitatile celui care il va primi. Nu va ganditi la pret, cand vine vorba de aratat pretuirea sau recunostinta fata de o persoana!

-orice experienta cumparata se poate programa in termen de 12 luni de la achizitia ei, aspect benefic. Sa zicem ca doresti sa ai asigurat un cadou deosebit pentru sot acum, dar ziua lui este pe 28 august. Il cumperi astazi si mentionezi ca doresti sa fie programat in ziua cea mare.

-platesti cu cardul fara grija fiindca sistemul este ultrasecurizat.

Doresc sa va informez ca nu exista multe astfel de academii sau de locuri in lume si suntem norocosi sa avem un astfel de loc la 16 kilometri de Centura Bucurestiului, iar cei care au primit cadou o experienta au sansa de a calatori cu aceste masini puternice la Cheile Gradistei sau la Penteleu, acolo unde se pot admira peisaje de  o frumusete unica, salbatica.

Fara Academia Titi Aur am fi fost mult mai saraci si lipsiti de experiente si nu am fi avut posibilitatea de a oferi daruri originale celor dragi.

O excursie cu o masina puternica, pe un treseu greu este un dar pretuit si de cel mai exigent om!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.