O vara plina de sport, in 2016

Timpul trece repede, mai sunt doar cateva luni pana incepe Campionatul European de Fotbal din 2016. Deja se pregatesc probabil campaniile de promovare ale unor branduri “iubitoare” de fotbal, asa cum se intampla de fiecare data. Va fi interesant si din acest punct de vedere, caci vom avea parte de o multime de promotii – fie ca ne place sau nu fotbalul.

Ca romani, avem un interes special la Euro 2016, caci suntem reprezentanti de Echipa Nationala. Mai mult decat atat, Romania va fi in lumina reflectoarelor si va avea o audienta record in timpul meciului de deschidere de la turneul final: jucam cu tara gazda, Franta. Tinand cont de neplacutele evenimente din 2015 care au indoliat Parisul si intreaga Europa, nivelul de securitate va fi unul fabulos la Euro 2016, fara indoiala.

Cei care sunt apropiati de fotbal pot deja sa parieze pe evenimentele fotbalistice din Franta, programate intre 10 iunie si 10 iulie. Spre exemplu, se poate paria pe tara castigatoare – se pot consulta cotele inclusiv la agentii de pariuri online, precum Unibet, sportingbet, NetBet, winmasters, 888sport etc. Am dat niste exemple de case de pariuri licentiate, caci doar aici romanii pot paria 100% legal. Atentie, orice exceptie poate cauza amenzi semnificative, deci este necesara atentie pe acest subiect. Stim cu totii ca nu este de glumit cu legea atunci cand esti un contribuabil normal (daca esti parlamentar si ai “spate”, iti mai permiti glume de milioane de euro 🙂 dar si acolo se poate termina urat…).

FootballAvem in 2016 o vara plina de sport, caci dupa Euro 2016 urmeaza Jocurile Olimpice. Cele in care Romania are din nou sanse – cred – sa castige niste medalii. Poate chiar de aur. Sa fie din nou gimnastica cea care va face imnul national al Romaniei sa rasune? Foarte probabil. Sa vedem ce alte sporturi vor mai face surprize placute la aceasta editie a Olimpiadei. Evident, si aici se vor putea inregistra pariuri online, la aceleasi case care au primit licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Sunt curios care vor fi cotele sportivilor din Romania, daca vom avea ceva favoriti.

Acum, in afara de privit la televizor / pe internet, de preferat ar fi sa avem o vara plina de sport si din alt punct de vedere – sa facem noi sport. Auzim tot mai des ca obezitatea (inclusiv cea precoce) si diverse boli specifice unui mediu de viata sedentar sunt tot mai prezente in tara noastra, in societatea romaneasca. Cine pariaza pe propria evolutie? Chiar daca la agentii nu poti face astfel de pariuri in mod oficial, ai putea paria contra unor prieteni / rude care iti cunosc performantele prezente (sau mai bine spus lipsa lor). Pariezi ca slabesti 20kg in 6 luni? Pariezi ca vei putea face cateva sute de flotari? Astfel de pariuri te-ar putea motiva sa reusesti, pana la urma nici nu conteaza miza.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ați văzut asta? Mașina doctor!

Zilele trecute am văzut ceva pentru prima dată în viață. Mașina marca Doctor. Efectiv nu știu ce marcă e asta,...

Samsung, cum răspunzi la asta?

Vi s-a mai întâmplat să aveți așa erori? Cablu de date Allview (în esență e același drac, nu?), conectat pe...

Noile taxiuri romanesti!

Am vazut ceva pe un taxi, nu stiu daca mai multi dintre ei si-or fi pus asta, insa e al...

Close