Accesoriile, cadourile ideale pentru cei dragi – Differenta te inspira

In prag de sarbatoare este forfota mare in magazine. Toata lumea cauta cadoul perfect pentru cei dragi. Ajung sa cumpere orice ar fi, pentru ca timpul si ideile sunt resurse limitate. Pentru cei care inca sunt in pana de idei Differenta este o sugestie. Un astfel de e-shop aduce in atentia publicului lucruri de calitate, articole vestimentare de la mari branduri din lume.

Este cu atat mai usor sa alegi un cadou din multimea de optiuni de top. Pentru ca este ceva mai dificil sa alegi haine sau incaltaminte, accesoriile sunt o idee excelenta. Atat pentru el, cat si pentru ea, accesoriile sunt necesare, asadar cadoul va fi negresit apreciat. Iata si cateva sugestii de la differenta.ro.

Accesorii cu stil, practice totodata

Portofele

In cazul femeilor predomina preferinta pentru design complex, modele diverse si multa culoare sau altfel spus nimic nu este simplu. Anekke, din selectiile de la Differenta, pot fi portofelele cu care cuceresti femeile dragi din viata ta. Pentru variante ceva mai simple, sobre si elegante, pentru gusturi si femei mai mature poti alege variante semnate Desigual.

Esarfe

In cazul barbatilor este preferata simplitatea, dar Calvin Klein vine sa demonstreze ca esarfele cu logo sparg monotonia. Pastreaza insa culorile neutru, pentru o potrivire usoara intre acestea si tinutele pe care el le va aborda.

Pentru femei, esarfele ce poti sa le oferi cadou pot avea motive florale, cum sunt cele de la Desigual de ce nu. Paleta de culori este mai generosa asadar poti alege nuante pe care stii ca destinatara ta le adora.

Manusi, caciuli si alte sugestii de la Differenta

In topul accesoriilor de sezon regasim desigur si caciuli si manusi. Fiind sezonul perfect pentru a fi purtate, ai deci o alta idee despre ce ai putea oferi celor dragi. In mod cert cadoul va fi cu atat mai apreciat, cu cat modelele sunt inedite, printuri sunt originale si nimic nu se aseamana cu moda de duzina, cu articolele pe care le revezi prin mai toate magazinele.

Spre exemplu, o pereche de manusi de la Desigual inseamna accesorii cu stil, un print elegant care te scoate din anonimat. Sunt pur si simplu adorabile. In cazul caciulilor mai ales cele masculine predomina nuantele uni, cu logo opulent expus central. Este moda urbana, pe care orice barbat tanar si rebel o va aprecia.

Multe alte sugestii de cadouri accesibile le regasesti in cadrul eshop-ului differenta.ro!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.