Carnea de pui in diete pentru slabit si beneficiile nebanuite ale acesteia

Intreaba orice medic nutritionist si vei vedea cat de mult recomanda carnea de pui. Puiul este cea mai comuna carne de pasare din lume si motivele sunt multiple. Si nu este vorba numai despre gustul delicios, ci si despre beneficiile pe care aceasta le are asupra organismului si siluetei. Desigur, atunci cand achizitionezi carne de pui, trebuie sa analizezi cu grija eticheta. Este indicat sa cumperi carne de pui proaspat ambalata, de la producatori cunoscuti. De exemplu, noi iti recomandam Deliciosul de Vaslui, puiul crescut in ferme moderne, amenajate la standarde inalte. Aceasta carne este furnizata de producatorul roman Safir, ce exista pe piata din Romania inca din 1991. Grupul de firme Safir are fermele, abatorul, si fabricile de   nutreturi combinate si fainuri proteice, dar si fabrica de preparate si semipreparate. Totul este sanatos, controlat si proaspat. Pe Deliciosul de Vaslui il vei recunoaste dupa noul amalaj transparent si dupa carnea frumoasa, roz, ce te va imbia sa o cumperi.

De asemenea, trebuie sa ca daca ai o intrebare referitoare la carnea de pui sau la noul ambalaj Deliciosul de Vaslui, Grupul de firme Safir a creat pe site-ul lor, safir.ro, o pagina speciala, cu toate intrebarile primite de la consumatori si raspunsurile specializate, indemnand la transparenta in comunicare, pentru a demonta miturile industriei carnii de pui. Poti lasa aici intrebarea ta, iar echipa Safir iti va raspunde la ea.

Sa revenim la beneficiile carnii de pui in diete. Aceasta carne are un continut ridicat de proteine, ce joaca un rol important in sustinerea musculaturii. Carnea de pui reprezinta un must have pentru cei care vor sa aiba un tonus bun si forta.

Ai vazut vreodata un fel de mancare sanatos fara carne de pui? Motivul pentru care aceasta este inclusa mereu in dietele sanatoase, il reprezinta faptul ca este carne slaba si grasimea se afla in proportii foarte mici. Astfel, mancand carne de pui, vei avea o dieta sanatoasa si vei reusi sa slabesti fara a te infometa .

In afara de proteine, carnea de pui este si un important “furnizor” de calciu si fosfor. Aceste minerale ne ajuta sa ne pastram oasele sanatoase. A manca pui cu regularitate reduce riscul aparitiei artritei. Stresul este redus, datorita prezentei vitaminei B5 din carnea de pui. De asemenea, in componenta carnii de pui exista magneziu, extrem de benefic in special pentru femei, mai ales pentru diminuarea Sindromului Premenstrual, care aduce cu sine, printre altele, si stari de nervozitate mai accentuate. De asemenea, mancand carne de pui, imunitatea ta va fi imbunatatita. Aceasta carne ajuta la stimularea celulelor  imunitatii. De exemplu, supa de pui este benefica in raceli si infectii. 

Carnea de pui consumata cu regularitate, te va ajuta sa ai un stil de viata sanatos si o silueta frumoasa in acelasi timp. Alege puiul proaspat de la Deliciosul de Vaslui pentru cele mai delicioase preparate. Pentru o dieta echilibrata, bogata in elemente vitale, include in alimentatia ta produsele celor de la Deliciosul de Vaslui!

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.