ACUM NICI-O LIMBA NU MAI ESTE….,,STRAINA”!

Da,intrutotul adevarat,real.Aceasta datorită unei recente inovații japoneze pe care cel putin eu,o consider geniala!Se stie doar ca abilitatea de a vorbi o limbă străină este la mare căutare, datorită diversității culturale din fiecare țară și a numărului de companii care își desfășoară afacerea internațional. Cunoașterea limbilor străine poate sa va ajute să obțineti un loc de muncă,o anume functie si o cat mai dorita descurcare in orice tara fiind un evident si sigur plus de calitate.Nici nu contează dacă lucrati în asistență socială, în medicină, în afaceri internaționale, dacă predati sau învatați limbi străine sau, pur și simplu, dacă călătoriti în străinătate – abilitatea de a va angaja într-o discuție și de a conversa cu clienții dv. în propria lor limbă este un avantaj uriaș.
Nu vorbiti mai multe limbi?Acum nu mai este chiar o grava problema. Din fericire, doi inventatori japonezi au dus traducerea la un alt nivel și au creat un traducător instant, numit MUAMA Enence. Acesta poate traduce cu ușurință conversații în timp real în peste 40 de limbi folosind doar câteva atingeri de butoane.Acum nu mai trebuie să cunoașteti sau să învatați limba ca să puteți comunica în ea. Dificultățile create de barierele lingvistice vor deveni în curând o ce tine de trecut! Oare ce ar putea fi mai bine decât atât?!Poate ca va intrebati totusi:de ce este acest dispozitiv micuț atât de special?Iata si raspunsurile:
* Comunicare instantanee într-o altă limbă.
Să înveți o limbă nouă necesită luni și chiar ani de zile de studiu dedicat. MUAMA Enence va poate transforma instant într-un bun vorbitor de limbi străine!
*Preț corect și rezonabil’
MUAMA Enence nu este scump. Un traducător sau un interpret experimentat și profesionist poate fi foarte costisitor și trebuie plătit de mai multe ori. MUAMA Enence necesită o singură plată pentru o selecție mare de limbi.
*Utilizare confortabilă & ușoară
Datorită designului simplu și dimensiunilor mici, MUAMA Enence este extrem de ușor de purtat în orice buzunar sau În orice geantă și este acolo de fiecare dată când aveti nevoie de el. De unde și denumirea sa de “traducător vocal de mână”, pe care veti vrea să îl folositi În fiecare zi!
* Calitate a sunetului perfectă.
Este comod de folosit și în locuri aglomerate, fiindcă sunetul este suficient de puternic încât să poată fi auzit clar.
*Oferă peste 40 de limbi.
Tehnologia sa internă, integrată, face posibilă traducerea în ambele sensuri în orice limbă străină. Mai mult, aparatul poate oferi și o traducere în scris.

Deși MUAMA Enence a fost creat în special pentru persoanele care călătoresc des, a început să prindă o popularitate masivă în rândul oamenilor cu diferite ocupații,aflam de pe site-ul,,supercote,ro”,principala sursa de informare. Brusc el a devenit un dispozitiv pe care trebuie neapărat să-l aveti!

Ce m-a surprins este că din ce în ce mai multe persoane care activează în domeniul social sau al urgențelor aleg MUAMA Enence ca să își ușureze munca. Rezultatele practice de pana acum au arătat că utilizatorii și-au mărit în mod drastic calitatea muncii de când au achiziționat …Traducătorul MUAMA Enence!Acum,barierele lingvistice nu sunt si nici nu cred ca mai trebuie să va fie o problemă…

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.