Află mai multe despre Precisa și ofertele la presă digitală Marshall automată Utas-1056

Unul din furnizorii de top pe nișa aparaturii specifice în laboratoare este Precisa. De aici pot fi comandate cele necesare pentru dotarea completă a unităților unde sunt testate probe biologice și nu numai. La fel de bine, pe același furnizor ne putem baza când vine vorba despre dotarea unui laborator de studiu sau pentru acele laboratoare care efectuează testări ale materialelor de construcții.

Din această ultimă categorie menționată face parte și presa digitala Marshall automata Utas-1056. La fel ca multe alte tipuri de aparaturi și această presă este mai ușor de comandat prin Precisa. Mai întâi de toate că vă scutiți de efortul și planul complex de deplasare, de obicei în străinătate. Tot procesul este mai simplificat tocmai din acest punct de vedere. Inclusiv transportul la locație și punerea în funcțiune, plus instruirea personalului care ar urma să opereze cu această presă sunt servicii ce vin la pachet. De la Precisa, desigur.

Că tot vorbim de acest tip de presă, presa digitală Marshall automată Utas-1056 este necesară pentru a determina stabilitatea și fluiditatea maximă a mixturilor bituminoase. Este livrată la pachet cu anumite accesorii precum celula de încărcare, cabluri etc. Despre aceste detalii aflăm și din pagina furnizorului, Precisa.ro.

Cotație de preț și colaborarea este pavată cu profesionalism

Din pagina dedicată produsului, la fel ca și la celelalte, toate cele ce pot fi comandate de la Precisa, aflăm că putem cere o cotație de preț. Asta pentru că în cazul acestor produse și echipamente pentru laboratoare achiziția nu este atât de simplă. Furnizorul are nevoie de detalii în ceea ce privește activitatea specifică și în detaliu a laboratorului ce ar urma să fie dotat cu aparatură de la Precisa. Cotația de preț vine imediat după cerere, în funcție și de stocul existent. Pentru a înțelege cum funcționează colaborarea cu acest furnizor, citeste si articolul acesta.

Cert este că Precisa s-a făcut remarcat ca brand prin profesionalism și rapiditate. Deține trei locații fizice de unde clienții pot obține oferte de preț pentru consumabile de laborator, aparatură de testare și aparatură de laborator. Iar pe termen lung, de la aceeași sursă pot cere revizii și mentenanță, service de asemenea. Cât timp, contractual, există garanții, aceste servicii sunt incluse, gratuite. Ulterior pot fi solicitate contra cost, iar rapiditatea cu care prestează serviciile este aceeași de fiecare dată.

Detalii în pagina oficială.

Contact: office@precisa.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.