Ai curaj sa te muti de la margine, la centru!

Ai inceput timid cu o covrigarie intr-un cartier marginas, pe o strada laturalnica. Vanzarile nu au fost mari, cresteau la orele de varf, dar supravietuiai datorita afacerii tale. Importanta este onestitatea in tot ceea ce faci. Nu te-ai gandit niciodata sa scoti mai multi bani pe covrigi mai tari sau din faina mai ieftina, nici sa inseli cumparatorii la gramaj sau sa gresesti procesul coacerii.

Nu sunt buni nici covrigii arsi, nici coca cruda! Este bine sa incepi o afacere intr-un loc mai putin important, pana devii as in meseria ta, apoi te poti gandi si cauta o pozitie centrala. Odata faza uceniciei depasita, solicita Fabricii-de-firme.ro, care te-a ajutat si la infiintare sa depuna actele necesare pentru schimbare sediu social!

Cand produsele tale de panificatie sunt perfecte, nu mai sta in umbra! Nu ai sediul social potrivit? Iti gasesc specialistii de la firma prezentata de mine mai sus unul perfect, ca afacerea ta sa se dezvolte! Ai incredere in cei care te-au ajutat si la infiintare firma si traseaza-le sarcini administrative, fiindca in acest mod ai mai mult timp pentru afacerea ta?

Trebuie sa alergi dupa faina buna, drojdie de bere de calitate si cuptoare pentru covrigi si pizza performante. Sa cauti si sediul social potrivit, sa te ocupi si de administrarea sediului social singur este deja prea mult pentru cineva! Te pricepi la traduceri, nu la facut covrigi sau placinte? Atunci roaga-i sa te ajute la infiintare PFA, mai ales ca doresti sa iti valorifici si diploma de licenta in limbi straine! Solutii exista, ajutor exista, informatia exista, tot ce iti trebuie este putin curaj sa te hotarasti sa ai propria ta afacere si sa iti aduci contributia la inflorirea economiei romanesti.

Daca fiecare ar face tot ce stie el mai bine, nu ar mai exista rebuturi pe piata de consum din tara noastra si lumea ar fi multumita de tot ceea ce achizitioneaza in materie de produse si de servicii. Imaginati-va ca va duceti la un salon de infrumusetare si iesiti frumoase ca niste zane, fiindca angajatele s-au ocupat cu drag de dumneavoastra si au si talent in aranjarea parului, manichiura, machiaj!

Nu cereti o schimbare teoretica a lumii si a societatii in care traiti, ci implicate-va activ ca ea sa aiba loc!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.