Ai nevoie de bani? Masina te poate ajuta cu un imprumut

Cand ai nevoie de bani, te gandesti in primul rand la banci si IFN-uri care ofera credite de mica valoare (nu mai spun ca te gandesti la rude si prieteni ca nu este frumos 🙂 ) Insa in anumite situatii timpul nu este in favoarea ta – vrei sa primesti imprumutul foarte, foarte repede. Mai mult decat atat, chiar si daca ai nevoie de bani pentru cateva zile sau saptamani, la banca in principiu trebuie sa iei un credit pe luni sau chiar ani pentru a te califica, in raport cu veniturile tale, la suma dorita.

Trebuie sa te gandesti si la alte solutii, iar cea mai la indemana este legata de… masina ta. Daca ai un automobil, trebuie sa stii ca acesta te poate ajuta sa primesti un credit pe termen scurt, fara sa fie necesar sa dovedesti ca ai anumite venituri. Garantezi cu masina si primesti banii doriti (evident, in functie de valoarea masinii) prin sistemul de amanet auto.

Exact, amanetul nu este numai pentru aur si telefoane. Exista firme profesioniste de amanet auto, care se ocupa doar cu aceasta activitate. Este cazul celor de la AutoKredit din Bucuresti, poate cel mai popular brand in domeniu. Au parcare proprie, pazita si supravegheata video. Foarte interesant este ca poti solicita date de acces online la o platforma prin care iti poti vedea masina live, cand doresti. In plus, o poti vizita – chiar si alaturi de potentiali clienti, daca ai in plan sa o vinzi.

Sistemul acesta de amanet masini devine tot mai popular in Romania, caci am vazut chiar si la case de amanet clasice anunt cu privire la astfel de servicii. Totusi, este bine sa lucrezi cu cei care se ocupa in mod dedicat de amanet auto, pentru a avea o experienta cat mai placuta. Ce costuri ai? Este un singur cost, un comision procentual, pe zi. Maximum 0,3% pe zi, scrie pe www.autokredit.ro. Inca o chestie buna este ca, daca poti returna banii mai repede, comisionul se recalculeaza in favoarea ta!

Risti sa pierzi masina? Firma mai sus mentionata zice ca nu. Asta pentru ca iti permite sa returnezi banii cu intarziere (zile de gratie), ba chiar poti prelungi imprumutul platind doar comisionul. Daca totusi nu poti obtine banii in totalitate, nu este la fel de rau ca in relatia cu bancile: casa de amanet auto iti permite sa cauti tu un client pentru masina si sa o vinzi astfel la un pret corect. Poti aduce potentialii clienti la vizionari chiar in parcarea firmei de amanet masini. Asadar, desi in general masina este o generatoare de cheltuieli, uneori te poate ajuta si cu un imprumut.
red_gold_dream_12

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.