Aici detalii despre suspensii pe aer Kia – vezi mai multe detalii despre AirPower

Ca soferi fiind de multe ori v-ati pus vesnica intrebare, si anume daca se va rezolva vreodata situatia drumurilor afectate de gropi, daca se va ajunge vreodata la un compromis privind repararea acestora. Daca sunteti un sofer cu experienta stiti ca drumurile accidentate pot provoca anumite defectiuni masinii si totodata va doriti sa faceti ca aceasta sa nu aiba de suferit. Ce e facut in acele cazuri? In acele cazuri, se pot lua masuri si se poate opta pentru un set de accesorii menite sa imbunatateasca experienta condusului.

Acele suspensii pe aer Kia sunt accesoriile de care are nevoie orice sofer ce nu vrea sa-si puna in pericol masina. Disponibile pentru toate marcile de masini, pernele auxiliare pot fi cumparate din cadrul magazinului online Airpower. Veti gasi aici peste 300 de modele de perne apartinand unor modele diferite de masini, printre care BMW, Audi, Mercedes Benz, Ford si lista poate continua.

Un pret mic pentru niste beneficii mari

Daca optati pentru un astfel de kit, un kit complet de altfel veti avea parte de numeroase beneficii. Printre acestea se numara:

  • confortul sporit la deplasarea pe drumuri neuniforme
  • ridicarea nivelului masinii fata de sol
  • diminuarea centrului de greutate la curbe
  • echilibrarea masinii pentru incarcaturile masive
  • o stabilitate marita atunci cand se conduce cu o remorca.

Trebuie de mentionat insa ca aceste perne nu sunt universale, adica nu corespund tuturor modelelor de masini. Fiecare kit are propriul set care corespunde si care misiunea de a proteja masinile de toti acesti factori “daunatori”. Luati si dumneavoastra astfel de masuri pentru a va asigura masina din toate punctele de vedere.

Ce contine un set de perne auxiliare?

 Un astfel de kit vine la pachet cu pernele auxiliare, bineinteles, cu bucsele de pozitionare, un spray de silicon, un kit de pompare si instructiunile de montare. Veti putea sa instalati chiar dumneavoastra setul de perne. Echipa AirPower va ofera consultanta in alegerea si in montarea pernelor auxiliare, asta pentru a putea alege si instala asa cum trebuie pernele auxiliare.

Primiti garantie timp de 12 luni la aceste accesorii, asadar aveti toate motivele evidente sa apelati la astfel de perne auxiliare. Nu trebuie sa va mai confruntati cu acele socuri si acele mici disconforturi care va pot deranja in timpul condusului. Optati pentru un set de perne disponibil din punctul de vedere al bugetului. Pernele au o durata de viata de 4-5 ani, ceea ce inseamna ca va veti bucura de eficacitatea acestora un timp indelungat.

De pe site-ul oficial perneauxiliare.ro veti putea comanda setul de perne potrivit. Plasati o comanda cu pernele si cu un kit pentru pana pentru a va  aisgura ca aveti in dotare tot ce va trebuie. Cand porniti la drum lung aisgurati-va ca aveti tot ce aveti nevoie, cateva accesorii auto sunt importante, asadar nu ezitati sa le cumparati la un pret rezonabil.

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Str. Viitorului, Nr.8, Suceava, Jud. Suc

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.