Alege sa calatoresti international in siguranta

Cu siguranta nu sunt putini cei care intampina necesitatea de a calatori in strainatate. Motivele sunt numeroase: fie catre un loc de munca mai bine platit decat in tara, fie cu diverse interese personale sau de afaceri, fie in scop turistic. La ora actuala, firmele de transport isi dezvolta din ce in ce mai mult oportunitatile oferite clientilor privind calatoriile la nivel international, intrucat a crescut nivelul cererilor in acest sens.

Atunci cand suntem pusi in situatia de a cauta o oferta de transport avantajoasa, in mod cert intampinam batai de cap. Personal, am fost nevoita sa plec recent in Marea Britanie pentru a petrece timp cu parintii mei ce sunt stabiliti de cativa ani acolo. Din punct de vedere financiar, nu imi permiteam sa suport costurile unui bilet de avion si ma incurca foarte mult aspectul ce tinea de numarul de bagaje, greutatea acestora etc. Am decis sa ma interesez pe cat posibil in legatura cu o firma de transport serioasa. De asemenea, stiam ca este vorba despre o distanta lunga si imi doream ca pe tot parcursul drumului sa beneficiez de comoditate si confort. In ceea ce priveste coletaria, pana atunci colaboram cu echipa Euro Fratello si eram foarte multumita. Intrand pe site-ul acestora, www.euro-fratello.ro, am observat ca ofera si servicii de transport international de persoane. Alegerea mea a fost una extrem de avantajoasa, din toate punctele de vedere! Recomand oricarei persoane care se confrunta cu necesitatea de a calatori international sa apeleze la o firma care sa ii ofere cele mai bune conditii de transport, dar si preturi corecte.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi o firma care ofera transport international de persoane?

La ora actuala, companiile care activeaza in domeniul transporturilor sunt numeroase, insa nu intotdeauna serviciile prestate multumesc pe deplin cerintele clientilor. Transportul international presupune, inainte de orice, luarea in calcul de catre pasageri a faptului ca este vorba despre o distanta mare de parcurs si, de aceea, nu isi pot pune viata in pericol si nici sanatatea.

O firma de transport pe care este recomandat sa o alegi trebuie sa indeplineasca urmatoarele:

  • Sa dispuna de cat mai multe agentii, atat pe suprafata Romaniei, cat si la nivel international. De exemplu, firma cu care am calatorit de fiecare data, Euro Fratello, are numeroase puncte de lucru in Romania, iar persoanele din strainatate pot apela la reprezentantii sai din locatiile: Londra, Viena si Bruxelles (adresele si numerele de contact le gasiti pe site). Acest aspect va va usura toate problemele legate de expedierea sau receptionarea de colete, informarea suficienta, dar si achizitionarea de bilete.
  • Sa aiba o echipa de conducatori auto ce dispun de experienta si specializare in domeniul de transport persoane: atunci cand vine vorba despre transporturi, siguranta este cel mai relevant aspect. Daca soferul are experienta indelungata, riscul de a pune in pericol viata pasagerilor si a sa este mult mai mic decat in situatiile contrare.
  • Autovehiculele trebuie sa fie dotate corespunzator, astfel incat sa fie asigurat un grad cat mai mare de confort pasagerilor pe tot parcursul calatoriei, dar si coletele sa fie expediate in maxim de siguranta.
  • Preturile practicate sa reflecte realitatea costurilor serviciilor si sa fie in corespondenta cu un grad de calitate dorit

Asadar, optiunea de transport international de persoane este oricand accesibila tuturor persoanelor interesate, insa este important ca fiecare sa se informeze corespunzator pentru a evita neplacerile pe viitor.

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.