Allview lansează P7 PRO

Allview, brandul autohton smartphone-uri și tablete din România, lansează astăzi smartphone-ul P7 PRO, o soluție care îmbină eficiența și accesibilitatea într-un design atractiv.

 „La prima vedere, smartphone-ul P7 PRO atrage atenția prin design-ul glossy, realizat din materiale inovatoare, cu maximă atenție pentru detalii. Strălucirea merge însă mai departe de aspectul exterior, prin specificații datorită cărora utilizatorii se pot bucura de viteze surprinzătoare, uitând astfel de plictiseală, întârzieri sau sincope în rulare”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

P7 PRO are 2GB memorie RAM, iar memoria Flash de 16GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB. Smartphone-ul este echipat cu procesor Quad Core și rulează Android™ 6.0, Marshmallow, asigurând utilizatorului o experiență plăcută în folosirea aplicațiilor multiple. Terminalul oferă conectivitate 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD.

P7 PRO arată bine și se simte bine în mâna utilizatorului. Forma sa ușor arcuită, dimensiunile potivite pentru utilizarea cu o singură mână și marginile finisate în unghiuri înclinate îi oferă dispozitivului o bună prindere și stabilitate în utilizare. Display-ul IPS HD de 5 inch este realizat prin tehnologia On-Cell și este protejat de zgârieturi prin Asahi Glass.

Amatorii artei fotografice au la dispoziție o cameră principală de 8MP cu Autofocus și funcțiile ingenioase Image PRO, care se adaptează fiecărui cadru: Mod profesionist, Panorama, GIF, Time Lapse, Recunoaștere Text ș.a.

Camera frontală de 5MP dispune de Screen Flash, o opțiune care permite realizarea de selfie-uri clare și luminoase chiar si pe timp de noapte sau în condiții de iluminare scăzută.

În materie de sunet, P7 PRO oferă un grad înalt de fidelitate în redare grație sistemului audio DTS încorporat.

Smartphone-ul P7 PRO este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, 20 septembrie la prețul de 699 lei iar livrările vor începe din 14 octombrie.

allview-p7-pro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Dacă ai Merțan nu ești mai inteligent…

Șe știe că BMW-urile au, cel puțn în România, un renume destul de prost. Pentru că majoritatea șoferilor sunt cocalari...

Materii ce-ar trebui introduse în programa școlară

Vorbeam ieri despre îngrijorarea mea (și-a celor cu scaun la cap), despre posibilitatea de-a ajunge cât de de curând un...

Filme de urmărit

Continui seria filmelor văzute în ultima vreme. Las aici o listă cu cele mai memorabile. Fan Un film indian interesant....

Close