Altă discuție tabu…

Stim ca in ultimul timp se cauta tot mai multe produse pentru masini. Ca si posesorii de telefoane, cum majoritatea cauta fel de fel de huse, zorsoane și posetute, la fel si posesorii de automobile, cauta sa-si accesorizeze masina prin diferite metode. am vazut ca se cauta mult covorasele, la husa pentru volan sau chiar cauciucuri. Mai late, mai mari, mai bune. Foarte multa lume confunda faptul ca, desi toti stim ce inseamna sa ai curat in masina si sa ai piese de cea mai buna calitate.
Si pe tema asta putem vorbi despre orice ne inconjoara, Aceesorii pentru masina, pentru telefon, mobila de bucatarie, televizoare etc.

Insa, nu stiu de ce anume, lumea refuza sa vorbeasca despre toatela. Ce-i acolo asa de ascuns, incat o discutie poate deveni tabu? Vreti sa spuneti ca in baie nu va ingrijiti ca totul sa fie curat si in ordine? Baia nu v-o accesoarizati niciodată? ba bine că nu! Avem și acolo fel de fel de accesorii “aftermarket“. Perie de WC, sapuniera in forma de lebada, sapun in forma de peste, sampon anti-matreata, sampon pentru copii, neiritant pentri ochi, chiuteva de cristal sau cada cu jacuzzi, in forma de scoica. Si-n mijloc, tu, perla cartierului!

Zilele trecute vorbeam cum un prieten care abia se apucase sa-si zugraveasca baia. Avea un bleu iritant pentru ochi, un bleu inchis, vreo doua nuante si-i pictam stelute pe pereti!
A zis ci frumos sa-si faca baia galbena. Un galben insa placut, pal, o culoare draguta, care, culmea, te facea sa te simti in siguranta. Mai auzisem eu de la niste feng-shui-isti d-astia de-si muta masa dupa cum scrie in reviste, de niste culori turbate care-ti dau senzatie de siguranta si cum sa punem planta in coltul in care nu prea bate lumina solară. Ma rog, fel de fel.
Si-mi cere omul punctul de vedere fix la acesoriile baii.
– Cauta si tu, te rog si vezi ce uscatoare gasesti!
– Cum ma?
fac eu pe prostul.
– Cauta “alege uscator de maini” si vezi ce-ti zice. Ca am gasit zilele trecute niste modele foarte frumoase.

Si cat timp asta dadea cu trafaletul, tragand vartos din tigara, eu imi faceam de treaba. I-am gasit ce uscator voia, ba chiar i-am gasit mai ieftin si mai performant, mi-am verificat mailul si-am raspuns unor scrisori importante. Eram asa de absorbit de treaba pe care o avea, incat n-am observat ca George scapase tigara fix in galeata de vopsea si se temea ca nu cumva sa arunce baia in aer. Bine ca vopseaua era pe baza de apa, nu de ulei, caci cine stie ce boacana mai facea…
Doar in timpul liceului reusise sa-si inunde vecinul de jos pe ambele coloana de apa (de la baie si de la WC-ul de serviciu). Dar asta e o alta discutie!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.