Cea mai eficienta metoda sa-mi duc parintii la tratament si fizioterapie

Mi-au telefonat parintii de la Cluj ca nu se mai pot misca si au nevoie de ajutor din partea mea. M-am gandit ca stau fara apa si mancare si am luat avionul de la Timisoara la Cluj-Napoca. Am ajuns a doua zi dupa primirea telefonului si am fost foarte trista fiindca amandoi stateau in pat. Aveau nevoie de tratamente si de un program de fizioterapie, iar ei nu doreau sa auda de spital si de internare. Stiu ca psihologic poti traumatiza un batran smulgandu-l cu forta din cuibul sau. Un astfel de gest brutal poate declansa dementa, dar mainile si picioarele lor necesitau recuperare.

Un vecin s-a oferit sa-mi imprumute masina lui: un Tico vechi, fara asigurare platita, spunandu-mi ca pot circula cativa kilometri ca nu ma opreste nimeni. Am incercat sa-i duc la masina, dar fiind inalti si grasuti, nu au incaput in masina, asa ca am inceput sa caut firme de inchiriere masini, Cluj decisa sa aleg una aflata in topul cautarilor. VAG24.ro

Imi place sa cercetez cu atentie buna credinta si valoarea serviciilor oferite de viitorii colaboratori si am fost incantata sa aflu urmatoarele:

-masinele sunt noi si au verificarea tehnica la zi. Parintii mei vor calatori in siguranta, vor avea caldura in masina, nu vom ramane in pana pe drum sa intepeneasca dupa infiltratii.

– autoturismele sunt pe motorina, cheltuiala fiind mai mica

-le pot alege o masina spatioasa, dar nu foarte inalta in care sa se urce cu usurinta ajutati de mine si in care sa stea confortabil dupa proceduri.

-preturile  practicate de ei pentru inchirieri sunt accesibile, de aceea imi permit sa retin masina timp de 12 zile. De asemenea sunt multumita ca numarul de kilometri nu este limitat, astfel ca pot face si aprovizionarea din supermarket, dar si plata facturilor rapid.

-o masina se rezerva cat ai bate din palme, de la domiciliu, in doua moduri: sunand la 0720 555 333, unde se ofera toate informatiile sau prin completarea formularului pus la dispozitia clientilor.

Sunteti in Cluj-Napoca si aveti nevoie de o masina noua, cu taxele la zi? Apelati la VAG24, indiferent care este motivul pentru care aveti nevoie de ea!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Dau faliment băncile din România?

Văd că se închid din ce în ce mai multe filiale ale băncilor. La Diham aveam o filială Raiffeisen, s-a...

Atuurile unei librarii online

 Spre deosebire de libraria obisnuita, libraria online poate fi accesata la orice ora din zi si din noapte pentru alegerea...

Pentru că…

De la o vreme, văd că e la modă altă idioțenie. Asta cu "pentru că... rahat", "pentru că... orice". Așa...

Close