Animalele de casă mănâncă mai bine decât noi?

Discutam cu un prieten, mare iubitor de animale, ca şi mine, care mi-a spus, mai în glumă, mai în serios, că animalele noastre de casă mănâncă mai bine decât noi, stăpânii lor. Am concluzionat că dacă ne dăm silinţa, putem fi pe picior de egalitate cu câinii noştri, care, totuşi, mănâncă mai sănătos decât noi, fiindcă le luăm hrană de la un pet shop online de calitate.

Apoi ne-am întrebat cine sunt adevăraţii stăpâni, noi sau câinii noştri? Am constatat că, fără să fie dresaţi, câinii nu ne prea ascultă, dar e de ajuns ca ei să ne ceară ceva printr-un lătrat şi primesc imediat, indiferent că-i vorba de hrană, plimbare sau mângâiere. Ba, de multe ori, mai sunt şi mofturoşi. Totuşi, am găsit un pet shop pe gustul meu şi al câinelui meu, PetMart.

PetMart doreşte să fie primul pet shop online care să ne ofere posibilitatea ca prin câteva click-uri să beneficiem de o gamă largă de produse, la cele mai bune preţuri. În plus, acestea ne vor fi livrate direct la domiciliu. Magazinul ne stă la dispoziţie non-stop, astfel încât putem comanda în orice moment cele mai bune produse oferite de cei mai de seamă furnizori.

Pe site-ul acestui magazin care are 6 ani de experienţă în vânzări online, putem găsi informaţiile esenţiale despre fiecare produs în parte, pentru a alege corect hrana de care au nevoie animalele noastre de companie. PetMart este un pet shop online care, în anumite condiţii, face livrare gratuită la domiciliu, pentru că doreşte să ne ofere cele mai bune servicii, la preţuri avantajoase. De exemplu, în această perioadă, hrana din gama purina pro plan pentru câini are reducere de 10%.
happy-dog-photos-1

PetMart este probabil cel mai mare online pet shop cu produse premium, un pet store cu mâncare pentru câini, pisici, păsări, reptile, peşti şi rozătoare. Gama diversă de produse acoperă nevoile tuturor animalelor de companie, în funcţie de vârsta, rasa şi talia lor. Hrana pe care ne-o oferă PetMart nu este o simplă mâncare pentru animale de companie.

Pe lângă aportul de energie care e subînţeles, produsele sunt special create pentru a lupta împotriva diverselor probleme de sănătate care pot apărea pe parcursul creşterii şi dezvoltării animalelor. Aici se găsesc produse care pot trata afecţiuni digestive, probleme de articulaţie, afecţiuni ale pielii, alergenice, renale etc. Totodată, beneficiem de pachete avantajoase de servicii veterinare, fiindcă PetMart are un parteneriat cu Clinica Veterinară Sarmivet.

Pentru comenzile online magazinul este deschis non-stop, aşa că îl putem vizita la orice oră din zi sau din noapte. Pentru comenzi telefonice programul este de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.

Modalităţile de plată sunt în numerar, în RON şi în momentul livrării produselor de către curier şi prin ordin de plată, livrarea făcându-se numai după confirmarea sumei achitate. Livrarea se face în 1-3 zile lucrătoare.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor fideli, magazinul a propus un program de fidelitate. Acesta ne permite ca în funcţie de valoarea comenzii să primim puncte cadou, care se transformă în discounturi de care beneficiem la următoarea comandă.

PetMart e un pet shop care comercializează doar produse de la brandurile care oferă mâncare premium pentru o creştere sănătoasă, echilibrată şi fericită. Astfel, aici găsim produse Royal Canin, Purina, Taste of The Wild, PetKult, Pfizer, Bayer şi multe altele. PetMart îşi propune să aducă zilnic câte 10 noi produse. Să ne răsfăţăm animalele de casă cu astfel de delicii culinare, pentru ca acestea să se dezvolte frumos şi să fie fericite!
happy-cat

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Permisul de conducere

O treabă grea pentru mine. Adică subiectul ăsta cu permisul de conducere. Mă irită subiectul, pentru că, după ce-am făcut...

Nominalizari Globurile de Aur 2016

STEVE JOBS – premiera in Romania: 11 dec. 2015 Best Actor – Drama – Michael Fassbender Best Supporting Actress in...

O ATRAGATOARE SUGESTIE PENTRU ACEST WEEKEND (SI NU NUMAI): CETATEA NEAMTULUI!

Pentru aceste minunate zile de veritabila primavara va propun acum,in weekend, o vizita la Cetatea Neamtului! Ca sa ajungeti prin...

Close