Vom juca Call of Duty Ghosts pe noile modele Apple?

Cum Apple este în competiție directă cu Samsung, nu se va lăsa mai prejos decât firma coreeană și va scoate anul viitor 2 modele de smarphone cu ecran curbat.
Cele două terminale vor avea ecrane de 4,7 și 5,5 inci. În acest fel, Apple va intra în competiție cu alte terminale cu ecrane enorme, cum ar fi Note 2, Note 3 sau Galaxy Mega…
Zvonurile spun că aceste două terminale noi vor avea senzori ce pot determina forța de apăsare pe ecran. Însă pentru ce anume, nu se știe.
Deocamdată terminalele sunt în curs de dezvoltare, nefiind dezvelite nici prototipuele.

Adică Apple nu se lasă mai prejos și va scoate repede două telefoane curvate.
Încă așteptăm iCube. Dacă nu le-or lua Samsungul înainte și vor scoate Galaxy Cube… Nu de alta, însă mă aștept la orice.

apple
Și acum îmi pun o întrebare.
Dacă tot telefoanele astea sunt din ce în ce mai puternice, de ce nu se fac ele compatibile cu programe de PC? Ar fi mai ușor să-mi iau telefon de 30j de milioane decât să trebuiască să-mi iau laptop. Aș conecta orice TV sau monitor prin mini HDMi la telefon, îmi pun mouse și tastatură wireless și mă joc Call of duty Ghosts (care n-a vrut să pornească deoarece voia 6 giga de RAM).

N-ar fi mai simplu să scăpăm de un dispozitiv în plus? Mai ales că am văzut niște modele de Samsung, parcă Beam le zicea, de aveau și videoproiector. Deci am scăpa și de necesitatea unui ecran.

Apropos, pentru cei ce aveți doar 4 giga de RAM ca mine și turbați că nu merge Call of Duty Ghost din cauza asta, dați click aici.

E un RamFix care merge. Nu mai căutați pe gogu că vă umpleți de nervi și viruși!
Ghosts

Comments

comments

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.