ATENȚIE, ȘOFERI!NU NUMAI LA TRAFIC, CI ȘI LA INIMĂ!

Și iată de ce! Răspunsul, precum și explicațiile cuvenite, le veți afla însă după o presupusă, dar cerută lecturare a rândurilor care urmează.
O descoperire de ultima oră a cercetătorilor britanici, în colaborare cu cei români, e de natură de a  bloca(!) inimile soferilor care conduc autovehicule cu volan pe dreaptă, aduse fie din Marea Britanie sau Grecia cat si din Australia, “migrează”usor către partea dreaptă a toracelui!…

Epocală descoperire (nn-dacă poate fi numită chiar așa!) a fost făcută atunci când, mai multi români s-au prezentat la medic, acuzând senzatîi ciudate în piept, de zbatere, ca si cum ceva s-ar miscă în interiorul corpului lor. Medicii cardiologi spun că modificarea e, într-adevăr, incredibilă si frizează senzationalul, dar nu e de natură a altera starea de sănătate, mobilitatea sau reflexele acestora.

Inima se miscă cu un ritm aproape insesizabil, formându-ti un nou lacas în dreaptă, unde se pozitioneaza aproape simetric cu vechea locatie. Totul pleacă de la adaptarea la volanul pe dreapta, lucru ce a determinat si emisferele creierului să isi inverseze functiile, de unde si mutarea inimii! Asteptam insa in timp, să vedem si alte presupuse modificări interesante. Cercetătorii mai spun că o cauza plauzibilă ar mai fi si emoțiile prin care trec soferii în timpul depășirilor.”

Așadar, atenție mare, precum spune de fapt și genericul articolului, nu numai la felul în care va descurcați cu depasirile în trafic, ci și la inima dumneavostră care, din câte-ați citit, reacționează dar și va avertizează la orice abatere de la normal!

P.S. Se cuvine să mai precizez că sursa acestei descoperiri medicale, nu lipsită de interes și redata cu unele modificări, provine de pe internet, și a fost oferită de Ouatu Haineala. Acum, la final, că de fiecare data, cu riscul de a va plictisi, repet aceeași stereotipă dorință: aștept cuvenitele comentarii!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.