Avantajele unui acoperiș din tablă fălțuită

Atunci când cauți tablă de acoperiș ar fi bine să te informezi suficient de bine asupra materialelor existente pe piață pentru a face cea mai bună alegere. Până la urmă, în joc se află siguranța casei tale, unul dintre atributele calitative cele mai importante pe care trebuie să le aibă un sistem de învelitoare.

Criterii de alegere a materialelor de construcție pentru acoperiș

Având în vedere diversitatea extinsă de produse existente pe piața sistemelor de acoperișuri, alegerea materialelor se dovedește a fi o adevărată provocare pentru mulți proprietari.

Un acoperiș ar trebui să fie izolat complet – din punct de vedere hidro, termic și fonic, întrunind toate condițiile necesare unui sistem complet și sigur.

Iată câteva aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când alegi materialele:

  1. Stilul arhitectural

În primul rând, acoperișul ar trebui să fie compatibil cu toate celelalte elemente arhitecturale, pentru ca rezultatul să fie excelent.

  1. Rezistența

Un acoperiș de calitate trebuie să fie durabil astfel încât să treacă cu brio testul timpului și să facă față la condițiile vitrege ale vremii. Altfel spus, optează pentru un sistem de acoperiș rezistent la viscol, ninsori, ploi și alte fenomene ale naturii.

  1.  Designul estetic

Un alt criteriu pe care ar trebui să îl ai în vedere constă în aspectul estetic dat de sistemul de acoperiș. Toți proprietarii își doresc o învelitoare care ar trebui să scoată în evidență detaliile decorative.

Pentru un acoperiș durabil alege tabla fălțuită!

Dacă te afli în căutarea unei soluții moderne în materie de acoperișuri, poți apela la un montaj din tablă fălțuită. Calitatea unui astfel de sistem instalat depinde atât de alegerea materiei prime, cât și de priceperea meseriașilor care execută lucrarea.

Iată câteva avantaje pe care le poate oferi acest tip de material:

  • Este maleabil

Indiferent că este vorba despre o clădire modernă sau despre una tradițională, tabla fălțuită dă dovadă de maleabilitate, astfel că poate fi utilizată cu succes atât în cazul clădirilor tradiționale, cât și în cazul celor moderne. În plus, acest tip de montaj poate fi ideal atât pentru a reabilita o clădire veche, cât și pentru a construi o nouă casă.

  • Prezintă costuri minime de întreținere

Un alt avantaj conferit de montajul din tablă fălțuită constă în faptul că prezintă costuri minime în cadrul procesului de mentenanță comparativ cu alte tipuri de sisteme de învelitoare.

  • Are o garanție extinsă

Un montaj din tablă fălțuită de calitate prezintă garanție timp îndelungat. De regulă, instalarea unui astfel de sistem de învelitoare are o garanție împotriva coroziunii de aproximativ 30 de ani. De asemenea, durata medie de exploatare este de 50 de ani, iar garanția pentru menținerea culorii este de 15 ani.

  • Se poate monta cu ușurință

Instalarea sistemelor de acoperiș nu este o treabă deloc ușoară, iar dacă mai folosești și materialele nepotrivite, îți vei îngreuna și mai mult munca. Tocmai din acest motiv, ar fi bine să te orientezi doar către alegerea unor materiale eficiente pentru ca montajul să se realizeze cât mai ușor cu putință. Fără îndoială că tabla fălțuită oferă utilizatorilor acest avantaj.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
S-a deschis sezonul sinuciderilor…

Românii au aflat că e la modă să te cațeri pe bloc apoi să pici în gol, cu sau fără...

Centrale termice pe lemne pentru orice locuinta

Inca de la aparitia primelor semne de racoare, cei care locuiesc la case incep sa se gandeasca la iarna si...

Două tablete noi de la Allview!

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete, a lansat azi tabletele Wi901N și Wi1001N. Aceste dispozitive sunt prevăzute cu tastatură...

Close