Bloggăre, mai du-te-n mă-ta!

fuCel puțin asta am văzut eu azi la Masterchef. Un fel de bloggăre, ia dă-te-n mă-ta așa direct, că mâncarea ta e infectă, să nu otrăvești pe nimeni cu așa ceva. Du-te și să nu mai ieși din spatele tastaturii.

Da, înțeleg că vreo 3 aiuriți se dădeau bloggeri culinari și-au venit cu niște chestii care nu v-au plăcut. Dar asta nu înseamnă să cataloghezi orice blogger un tâmpit. Că până la urmă, mai dă-te tu-n mă-ta, că nici tu nu ești buricul pământului. Bucătarul dosului de iapă…

Mai înțeleg că ideea emisiunii nu ne aparține, că cei trei masterșefii pământului nu sunt ei așa bulangii, ci așa li s-ar cere prin contract. Dar cu emisiunea asta au cam pierdut multă apreiere. Cel puțin din partea mea, a unui bloggăr d-ăsta de se dă ciumete pe net că face și drege.
N-am zis că-s mare bucătar, nici că i-aș băga pe toți trei într-o dubă cu numere de Bulgaria. Dar dacă li se întâmplă asta vreodată, să nu vă mirați.

– Mai ai mult mă? Îți mai exprimi mult frustrările? Așa ați întreba unii dintre voi.
– Da, vă răspund, mai am grămezi.
Și cu ocazia asta, mai vreau să clarific și aia cu blogger/ freelancer. Că nu toți freelancerii sunt bloggeri și NU TOȚI BLOGGERII SUNT FREELANCERI.

Că deh, e nasol să zici că ești blogger. Mie nu mi-e rușine să zic. Sunt și blogger, dar și freelancer. Mai fac și altele pe lângă, nu stau toată ziua pe blog, nu-mi scot bani numai din blog.
Dar m-a deranjat enorm să bagi într-o oală toată blogărimea, pentru că 2 sau 3 concurenți (bloggeri cică) au venit nepregătiți. Sau cel puțin, nu la înălțimea așteptărilor voastre.
masterchef
Nici nu mă laud că am mâncat finețuri și că acești 3 bucătari renumiți ar fi idioți. Nu-s așa. Sunt acolo puși tocmai deoarece, pare-se, a fi bucătari de excepție. Și da, e bucătar, nu chef. La fel ca și toți scamatorii de vin la Românii au talent, toți sunt acum, vezi dragă Doamne, mentaliști (via Oltelean).

Tare mi-ar plăcea să se ducă un bucătar profesionist la noi în emisiune (poate să fie oricine a făcut un fel de mâncare foarte mișto), să-i lase p-ăștia 3 pe spate că ce bun e potolul, iar când primește șorțul să li-l arunce în ochi.
– Nu am nevoie de șorț. Eu știu că pot găti bine, nu trebuie să-mi spună 3 de-alde voi.

Pe omul ăla l-aș alege președinte. Măcar de scară de bloc…

Comments

comments

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.