Caut sponosor să mă mut în Honolulu

A început să-mi displacă din ce în ce mai mult mentalitatea asta de turmă îndoctrinată a românilor. Așa că anunțul ăsta e pe bune. Vreau să plec de aici din țară. Ori peste tot dat numai de genii necunoscute, ori de lovești de prostia și nepăsarea semenilor.
Nu mă laud că eu aș fi superior unuia sau altuia, dar măcar când nu știu ceva sau îmi dau seama, recunosc faptul că am greșit. Nu sunt omul care să se ascundă după deget decât în care este neapărat cazul.

Așadar, ăștia care o ardeți că voi știți câte-n lună și-n stele, e Google mare, evident că sunteți atât de învățați. Cum dracului nu v-a luat mă Harvardul sau MIT-ul până acum? Cum de nu lucrați cu toții la NASA mă?

Ultima chestie care m-a enervat în seara asta e faptul că, la ora 23, când majoritatea tâmpiților care a doua zi trebuie să fie apți de muncă s-au culcat, vine gașca lui Dorel Înfăptuitorul de Drumuri, Poduri și Șine și se-apucă să repare șinele de tramvai.

Într-o liniște mai mult sau mai puțin mormântală, încep muncitorii lui pește să spargă asfaltul (cum de n-au băgat pichamerul nu știu, însă noaptea abia a început) și să urle unul la altul, să fluiere, totul având ca scop final înlocuirea Drumului de Fier. Căci, după cum se știe, când nu-s borduri inutile de schimbat, ne apucăm să reparăm șinele de tramvai.

Nu mă deranjează că ăștia muncesc. Ba dimpotrivă. Mă deranjează cum naiba de s-au apucat la 10 seara, când s-a dus lumea la culcare. Nu pot sta cu geamul închis, că-i saună în casă. Dacă-l deschid, se trezește nevastă-mea, care mâine va fi zombie la muncă. Și poate nu toți avem câte un aer condiționat. Că eu am e partea a doua, până-l pun în funcțiune durează… Apropos, cine-mi poate explica și mie cum de toate aparatele de aer condiționat au firul de alimentare lung de doar un metru?

Nu era mai bine să fi venit ăștia să lucreze de la 1 noaptea (când lumea dormea buștean), având să termine toată treaba până la 5 dimineața când pornesc tramvaiele?
Că una e să nu poți adormi de zgomote, alta e să te trezești naoptea că auzi un urlet sau un fluierat, apoi să adormi la loc, fiindu-ți somn!
Cel puțin asta e părerea mea, posibil ca alții să nu fie de acord. Însă, după cum am mai spus, e părerea mea și am dreptul (garantat de Constituția țării) la o opinie proprie și personală, departe de mentalitatea de turmă amintită mai sus.

Că mie mi s-a pus pata să plec in Hawaii, se știe cam de când m-am apucat de blogul acesta. Așadar, în caz că mai există vreunul care nu știa, luați de aici.
Și ăștia care nu mă suportă, n-ar fi mai bine să puină ei mână de la mână să-mi ia bilet de avion să scape de mine? Știi că dai o dată vreo 200 de lei acolo și-ai scăpat de un nebun. Ha, care se bagă primul în afacere? Hai mă, geniilor, c-așa au făcut și părinții voștrii mai creduli când v-au băgat banii de Harvard și MIT în Caritas!

Cum în viață nu poți sta să aștepți să-ți pice din cer, mai bine pui mâna și muncești. Că în condițiile actuale, nu faci rost de banii necesari în România, e partea a doua. Însă, aici te pot ajuta prietenii. De exemplu, Alina puse întrebarea “Dacă ai avea de unde să împrumuți o sumă importantă de bani, ce dorințe sau vise ți-ai îndeplini?

Că tot am telefon nou, aș lua acești bani prin Aplicatia AVBS Credit. Și ca fapt divers, aplicatia este disponibila numai pe smartphone-urile Android sau iOS. Instaland aplicatia, aceasta iti permite sa aplici pentru un credit direct de pe telefonul mobil. Descarci aplicatia GRATUIT, introduci codul unic 0001 si aplici pentru creditul mult dorit.

logo-avbs-credit-300x170webAș lua banii de la AVBS CREDIT sub formă de credit nevoi personale și m-aș duce în Honolulu. Sau Oahu. Nu-mi pasă, atâta vreme cât am plaja și oceanul în față. Cine mai știe filmul Plaja cu Leonardo Di Caprio? De ajunge el printr-o țară d-asta asiatică, plină de țânțari și prostituate. Apoi nimerește pe-o plajă foarte mișto, unde mai locuiau câțiva oameni, o mână de americani, asiatici și europeni, iubindu-se ca-n Paradis.
Ei bine, pe-o plajă din aia să-mi fac eu casă. Aia aș vrea. Să stau cu burta la soare și să privesc în zare. Când i-am spus tatălui meu despre gândul ăsta a strâmbat din nas:
– Ăla e țelul tău, mă tâmpitule? Aia vrei tu de la viață? Să stai pe plajă? Să trăiești din ce? Din închiriat plăci de surf? Să prinzi pește?

Câteodată așa-mi vine. Nu vreau multe de la viață. Nu vreau să dețin palate, să învârt oameni și afaceri pe degete. Nu mă interesează asta. Oricum, nu le iau cu mine în groapă!

oahu-beaches-hanauma-bay-hawaiiCe să las copiilor? O casă pe plajă și capacitatea de a-și avea singuri de grijă. Da, să dea cu sapa, să-și planteze roșii, ceapă, ardei, niște cireși (că tot sunt fan), o lubeniță. Să nu devină sclavul banilor, cum suntem majoritatea, că vrem sau nu să recunoaștem.

Evident, pe plaja asta care-mi aparține, să pot să-mi fac două case. Una mică pentru mine și ai mei și una mai mare pentru turiști. Parcă am mai spus ce-au făcut 100 de români deștepți. Au pus mână de la mână și-au cumpărat o insulă pe la tropice. Cu vilă, electricitate, tot ce le trebuie. Și-acum trăiesc bine merci stând la soare și făcând bani de pe urma turiștilor care vin acolo din toate colțurile lumii.

Voi ce credeți? Vreau eu prea puține de la viață? Sau am dreptate să stau departe de poluare, imbecili și războaie inutile?

Comments

comments

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.