Cautati machete auto istorice realizate in cele mai mici detalii? Magazinulcolectionarului.ro are solutia!

In momentul in care cand discutam despre o macheta auto, fiecare mic detaliu conteaza si trebuie luat in considerare astfel incat sa putem spune ca reprezinta cu adevarat un model auto din realitate.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt in cautarea unor machete auto care sa fie copii fidele ale modelelor de masini preferate, exista un magazin specializat in comercializarea acestor tipuri de produse care provin de la cei mai buni producatori de machete auto si nu numai.

MagazinulColectionarului.ro pune la dispozitia pasionatilor din domeniul auto o gama extrem de variata de machete auto, inclusiv machete construibile precum este cea a modelului ARO 240 cu multiple functionalitati precum posibilitatea de a deschide si inchide usile, rotirea volanului si a rotilor – sistem de directie functional, sistem de suspensie functional, chiar si geamuri care se pot deschide manual, la manivela, plus multe altele.

Aro 240 este un vehicul care s-a fabricat in Romania si care a fost conceput aici, model care a revolutionat segmentul 4×4 din acea perioada, fiind si singura productie pe acest segment din tara noastra.

Primul model ARO a fost lansat la fabrica din Campulung-Muscel in anul 1957, iar de atunci si pana in momentul in care fabrica s-a inchis, au fost fabricate si vandute peste 380.000 de vehicule 4×4, cea mai mare parte dintre acestea pentru export. Din nefericire, ultimul automobil ARO a iesit pe poarta fabricii din Romania, mult prea devreme avand in vedere potentialul, in anul 2003.

ARO 240, primul din seria 24, este considerat un model de vehicul 4×4 cu adevarat emblematic al producatorului, fiind un vehicul de teren in doua usi decapotabil. Multi nostalgici ai vremurilor din lumea auto, ar putea spune ca a fost un adevarat supravietuitor al epocii comuniste.

Pe MagazinulColectionarului.ro, sunt disponibile machete ale autovehiculelor produse in intreaga lume, inca de la inceputurile industriei auto. Puteti gasi atat modele produse in Europa cat si modele celebre produse in SUA precum este legendarul Ford Mustang care este de asemenea un model special atat prin design-ul sau, cat si prin putere, motorizari sau tinuta de drum.

La Magazinul Colectionarului aveti posibilitatea de a gasi, pe langa o gama foarte variata de machete auto, si diverse machete de motociclete, machete pentru avioane, elicoptere, inclusiv machete militare sau machete feroviare.

Pentru ca intotdeauna micile detalii vor face diferenta, toate aceste produse sunt de inalta calitate, fiind realizate la cele mai inalte standarde astfel incat sa poata reproduce cu succes chiar si cele mai mici detalii.

Pentru orice pasionat al domeniului auto, o macheta reprezinta ceva ce trebuie sa detina, iar cu ajutorul celor de la MagazinulColectionarului.ro nu doar ca va puteti achizitiona macheta vehiculului visat, dar va puteti crea o intreaga colectie, avand in vedere raportul pret/calitate excelent la care machetele sunt disponibile printr-o simpla comanda online.

Acestea fiind spuse, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cele mai bune produse, pentru confectionarea machetelor care va sunt puse la dispozitie la numai un click distanta pe MagazinulColectionarului.ro, au fost alesi producatori renumiti in domeniu precum: Eaglemoss, Hachette, BBR Models, GT Spirit, KK Scale, Paragon sau Norev.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.