Cauți aparate de sudat profesionale? VELT poate fi furnizorul tău de încredere

Fie că ești pasionat de bricolaj, de proiecte DIY sau ești un meșter profesionist, mai devreme sau mai târziu va apărea necesitatea unui aparat de sudură. Este un produs util în majoritatea locuințelor, cât și a atelierelor și halelor de producție.

Chiar dacă alegerea unui astfel de aparat nu este tocmai ușoară, partea bună este că există pe piață foarte multe modele de unde se poate alege. Există varietate în acest sens tocmai pentru că și proiectele sau taskurile sunt diferite. Cu siguranță achiziția nu se face la voia întâmplării ci trebuie să se țină cont de câteva lucruri importante. Investiția trebuie să merite și să fie de timp îndelungat pentru a te bucura cât mult de funcțiile acestui aparat.

Un alt factor care va face diferența ține și de magazinul de unde vei face achiziția. Indicat ar fi să te orientezi către acele magazine specifice ce vin cu o gamă de aparate de sudat profesionale. Vei ști sigur că vei avea parte de calitate și ai toate șansele să primești și consiliere personalizată dacă ai nevoie. Unul dintre aceste magazine este și VELT ce vine pe piață cu produse de calitate premium.

Ce trebuie să știi despre aparatele de sudură și specificațiile acestora

Așa cum am mai spus și în rândurile de mai sus, aparatele de sudură diferă de la un model la altul.

  • Aparate de sudură cu electrod MMA. Aceste aparate sunt printre cele mai cunoscute de pe piață. Sunt cele tradiționale ce unesc două bucăți de material cu un material rezultat prin topirea unui electrod. Acestea sunt mai ușor de folosit. Astfel de aparate pot fi manevrate atât de cei începători, cât și de persoanele cu experiență.

  • Aparate de sudură cu argon TIG/WIG. Astfel de aparate folosesc un electrod din wolfram neconsumabil. O astfel de funcție protejează suprafața ce urmează a fi sudată cu un gaz special. În acest fel suprafața respectivă nu se mai oxidează. Astfel de aparate nu pot fi utilizate de oricine deoarece necesită experiență în manevrarea lor.

  • Aparate de sudură MIG/MAG. Sudura va fi una fină pentru că se va elimina un gaz inert MIG sau activ MAG, ceea ce înseamnă că reziduurile nu se vor mai depune. În același timp va proteja și sudura.

În gama de produse de la VELT vei putea găsi toate aceste tipuri de aparate de sudură. Au prețuri foarte bune și unele dintre acestea pot fi achiziționate și la reducere.

Alege un aparat de sudură în funcție de proiectul tău

Alegerea unui astfel de aparat se face în funcție de nevoile tale. Spre exemplu dacă ai nevoie de unul pentru anumite proiecte din locuința ta, trebuie să fie ușor de manevrat, de transportat și depozitat. Dacă are și un consum redus, cu atât mai bine. În acest context, poți opta pentru un invertor de sudură.

Dacă te ocupi de proiecte profesionale, optează pentru unul de tip MIG/MAG sau TIG/WIG. Asta pentru că îți va fi de un real ajutor, mai ales că poate fi utilizat atât în spații interioare, cât și exterioare.

Pentru a obține o sudură fină și netedă alege un aparat de sudură MIG/MAG. Este indicat să îl utilizezi în spații închise pentru a împiedica depunerea reziduurilor. Iar dacă vrei să sudezi materiale mai subțiri alege un aparat de tip TIG pentru a obține o sudură de calitate.

Așadar, descoperă gama de la VELT și alege de aici aparatele de sudură potrivite proiectului tău.

Date de contact: office@vladicom.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.