Cauți niplu hidraulic cu filet metric? Găsești doar la Tehnovest!

Pentru cei care lucrează în anumite ramuri ale industriei, în special în domeniul tehnic este o adevărată provocare să lucreze cu specialiști care să îi poată ajuta cu ceea ce au nevoie. Consumabile industriale și o anumită categorie de produse de tip piese de schimb, nu pot fi găsite chiar în orice magazin, mai ales când vorbim despre piese care necesită un anume grad de dificultate pentru a fi montate. Astfel, găsirea unui furnizor, dar și asigurarea unor servicii de calitate pot fi îndeplinite doar de către o firmă care a atins nivelul de excelență privind livrarea acestor produse către parteneri.

Tehnovest, un partener de cursă lungă în domeniul pieselor de schimb și nu numai

Cu o experiență de mai mulți ani și o gamă extinsă de produse, de peste 300.000 de produse originale pe stoc, firma Tehnovest se asigură că poate fi acel partener de încredere pe care ți-l dorești și asta pe termen lung.

Produsele livrate vin în întâmpinarea tuturor acelora care își doresc în primul rând calitate la prețuri accesibile, dar și celor care au nevoie de piese mai dificil de găsit și nu întotdeauna la îndemână, așa cum ar fi de exemplu un niplu hidraulic cu filet metric.

În al doilea rând, firma are focus centrat mai ales pe clienți, pentru ca ei să se poată fi atenția în mod special pe ceea ce au de făcut pentru a obține rezultate optime. Indiferent că este vorba de o piesă de schimb sau de sisteme mai complex, la Tehnovest ai întotdeauna garanția calității și consultații în alegerea unui produs care să se potrivească nevoilor consumatorului.

Ce piese și din ce domenii livrează Tehnovest partenerilor săi

În magazinul online se găsește o gamă extinsă de produse, dar și piese de schimb necesare atât pentru uz industrial, cât și pentru uz individual. Astfel, la rubricile de pe site, clienții pot alege cilindri, amortizoare șoc și supape de siguranță, apoi conectori și adaptoare pentru furtun, țevi și coliere, robineți și rulmenți.

Tot aici pasionații de meșterit pot găsi pistoale de suflat și scule de mână, dar și racorduri filetate sau fitinguri.

Tehnovest mai livrează celor interesați sisteme de aer, mai precis aparate de măsurare a presiunii și temperaturii.

Chiar și cei care lucrează în industria agricolă pot beneficia de serviciile celor de la Tehnovest prin comandarea acelor produse necesare în activitatea desfășurată.

Consultanță de specialitate și echivalări unu la unu

Dacă un anumit produs hidraulic sau pneumatic nu se găsește pe stoc, specialiștii de la Tehnovest propun o soluție excelentă și anume echivalarea acelui produs cu unul cu aceleași proprietăți, care să fie compatibil cu cel solicitat. În felul acesta colaborarea va fi reciprocă și pe termen lung între cei doi parteneri.

În ceea ce privește modalitatea de livrare, aceasta se va face cu ajutorul flotei personale în zona Timiș, Arad, Caraș-Severin, pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice acest lucru este posibil doar dacă comanda este plătită în avans cu ajutorul cardului.

Adaptarea continuă la cerințele pieței de consum face din Tehnovest un partener de nădejde, indiferent de nevoile tale.

Pentru mai multe detalii privind produsele firmei accesați pagina oficială.

Contact:

office@tehnovest.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.