Rolul incaltamintei in determinarea personalitatii barbatilor

Prea putine femei nu stiu ca pot afla multe despre un barbat facand legatura intre incaltamintea pe care o poarta si personalitatea acestuia. Orice investitie in incaltaminte are un cuvant de spus despre purtator, de aceea un barbat care se respecta stie ca va fi analizat in functie de pantofii pe care ii incalta. Acest lucru va dezvalui detalii despre stilul sau, despre preferinte etc. La primele intalniri multi incearca sa isi mascheze adevaratul caracter, indiferent de acesta, insa exista indicii de avut in vedere, precum cel mentionat – ce poate face diferenta pentru femei in cazul in care barbatul are o alura misterioasa.

Exista chiar si carti care iti dezvaluie cum poti descoperi caracterul unui barbat interpretand modul in care se incalta, preferintele acestuia: Dana Soozio – Never trust a man in alligator loafers – What his Shoes really say about his true love potential; Kathryn Eisman – How to tell a man by his Shoes.

Incaltamintea si personalitatea barbatilor – ce legatura exista intre cele doua?

Atunci cand cumperi o pereche de incaltaminte, te intereseaza sa beneficiezi de confortul maxim si de calitate, pentru ca te intereseaza sanatatea picioarelor tale. Indiferent ca este vorba despre achizitionarea de incaltaminte barbati sau dama, principiile sunt aceleasi. De regula, iti dai seama pe ce pune pret cel de langa tine in functie de materialul din care este realizata incaltamintea pe care o poarta.  O piele moale, de calitate inalta, reflecta faptul ca barbatul respectiv este atent la detalii, ceea ce inseamna ca este sensibil si are in vedere sentimentele partenerei sale. O pereche de pantofi rigizi nu ar putea inseamna decat seriozitate, poate chiar retineri din partea barbatului.

Modul in care se prezinta perechea de pantofi spune, de asemenea, multe despre acesta. Nu este neaparat sa fie incaltaminte barbati noua, dar ingrijita cu siguranta da. Cand aceasta nu este intretinuta corespunzator si curatata la nevoie, in mod clar ca respectiva persoana nu se va descurca sa aiba grija si de altcineva daca nu reuseste cu propria persoana. Acest lucru poate denota si gradul de interes si modul in care se va implica intr-o relatie.

Ce iti spun pantofii unui barbat cand acestia sunt inlocuiti periodic, fie pentru ca nu au fost ingrijiti corespunzator, fie pentru ca au prezentat o calitate proasta si nu au rezistat mai mult? Gandeste-te ca acestia joaca un rol deosebit in sanatatea picioarelor.

Desigur, nici in privinta unor pantofi din piele nu putem spune ca exista perechea perfecta. Cu toate acestea, nu inseamna ca nu exista nici cea potrivita. Poti analiza pantofii pentru a deduce daca barbatul care te atrage prezinta trasaturile pe care le cauti in acesta.

Chiar si femeile casatorite pot face o comparatie intre personalitatea barbatilor din viata lor si incaltamintea pe care o poarta pentru a-i descoperi pe deplin. Acestea ii pot analiza urmarind ce incaltaminte barbati poarta acestia cel mai des. Combinand informatiile adunate, pot oricand afla mai multe despre cel alaturi de care isi petrec viata.

Exista tot felul de detalii pe care pantofii le pot trada despre barbati. Cei care se vor axa mereu pe calitate si vor cumpara numai de la branduri renumite, precum este ANNA CORI, vor putea fi incadrati fara indoiala in categoria celor care stiu ce anume conteaza cu adevarat in viata.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.