Cauti un motor electric? Iata solutia!

Un motor electric are scopul de a transforma energia electrica in energie mecanica. Motoarele electrice sunt utilizate la o scara foarte larga, preponderent in aplicatiile industriale, fiind intalnite in orice fabrica dar si in cazul aplicatiilor casnice.

Daca sunteti in catuarea unor motoare electrice de cea mai buna calitate, atunci aici veti gasi raspunsul. Mecha Tech SRL, prin site-ul Ci.ro doreste sa va ofere cele mai bune si eficiente solutii in materie de motoare electrice, motoare care de asemenea sunt de cea mai buna calitate dar la preturi foarte accesibile.

Motoare asincrone in curent alternativ, cu rotor in scurt-circuit, ce sunt impartite din punctul de vedere al alimentarii: motoare electrice monofazate, motoare electrice trifazate sau de inalta tensiune, din punctul de vedere al turatiei pot fi polaritate simpla de 2, 4, 6 sau 8 poli, ce pot fi dotate optional si cu frana, ventilatie fortata, protectie sporita de praf, apa si substate explozive:

  • Motoare electrice trifazate
  • Motoare electrice monofazate
  • Motoare electrice cu frana
  • Motoare electrice ANTIEX

Pentru toate cele enumerate anterior, cei de la Mecha Tech prin site-ul Ci.ro doresc sa ofere cele mai bune si eficiente solutii in materie de motoare electrice, astfel incat toti cei care au nevoie de un astfel de motor sa poata avea garantia ca produsul va fi unul cu adevarat de calitate.

Toate motoarele electrice pot fi cuplate la un reductor de turatie astfel incat chiar si un motor puternic va putea fi utilizat pentru aplicatii care nu necesita o putere prea mare. In acest fel daca vei avea nevoie de energie mecanica, vei putea achizitiona un singur motor alaturi de un singur reductor si astfel cu o investitie minima vei putea sa iti asiguri doua aplicatii.

Motoarele comercialziate pe Ci.ro sunt motoare asincrone in curent alternativ cu rotor bobinat iar toate electromotoarele sunt construite conform normelor europene. Pe site-ul acestora veti gasi doar motoare electrice industriale de cea mai buna calitate si profesionale.

Pe langa motoarele electrice, o gama foarte larga de aparate, utilaje, piese de schimb si subansamble industriale, sunt comercialzate de Ci.ro, acesta fiind magazinul perfect pentru orice fabrica mica sau mare.

Apeland la Ci.ro atat pentru aceste motoare electrice cat si pentru restul produselor veti beneficia de cele mai bune solutii tehnice si intuitive, adaptate si individualizate. Fiecare client in parte este unic si de aceea, si serviciile la care va apela vor fi personalizate, astfel incat fiecare sa poata primii exact tratamentul de care are nevoie.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.