Ce poti grava pe verighetele de nunta

Planuiesti sa gravezi un mesaj personal in verighetele de nunta? Te-ai gandit la ce va spune acest mesaj? Gravurile variaza de la date simple, traditionale si initiale la mesaje codate pe care numai cei doi miri le inteleg. Iata cate idei de gravura pentru a va ajuta sa creati textul perfect pentru perechea voastra de inele.

  1. Numele voastre si data casatoriei

Pentru miresele si mirii care prefera o abordare clasica, gravarea numelor si datei nuntii va fi mereu la moda. Ar trebui sa fie destul spatiu pentru cel putin prenumele voastre, dar puteti folosi initialele daca spatiul este limitat. S-ar putea sa fie neinsemnat pentru voi acum, dar gravarea numelor si a datei poate ajuta pe cineva ce va face cercetari despre familie in viitor.

  1. Pentru totdeauna

Pentru totdeauna… o simpla fraza cu o semnificatie importanta. Puneti intentia de a fi impreuna pentru totdeauna in jurul degetelor, pentru a va reaminti zilnic juramantul facut. Puteti include initialele si data nuntii daca doriti.

  1. Amor Vincit Omnia

Aceasta este expresia latina pentru „dragostea invinge tot”. Gravati acest mesaj in latina si doar cativa oamenii il vor intelege, facand sentimentul mai personal pentru tine si sotul tau.

  1. O fraza dintr-o melodie

Orice de la “All you need is love” la “I got you, babe” sau la „Am nevoie de tine”. Ce versuri sunt importante pentru voi? Sunt destul de scurte pentru a putea fi gravate in interiorul verighetelor?

  1. Gravati numele de alint

Miresele si mirii cateodata isi graveaza numele de alint in interiorul verighetelor.

  1. O gravura religioasa

Graveaza inele nunta aur galben cu o portiune dintr-o fraza sau un verset ce are o importanta deosebita pentru religia ta.

  1. Simboluri

O inima, simbolul pacii, simbolul eternitatii- multi gravori pot adauga manual un simbol pe interiorul verighetelor.

  1. O fraza speciala

Alege o fraza personala, una al carei inteles il stiti doar tu si viitorul tau sot. Inscriptionati aceasta fraza pe inelele voastre si lasati-i pe ceilalti sa ghiceasca adevaratul sau inteles. Si nu este necesar sa fie aceeasi fraza- fiecare poate alege un sentiment special.

  1. Graveaza o fraza din juramintele de nunta

Inscriptioneaza o scurta fraza din juramintele de nunta. Fraza aleasa poate semnifica dragoste, respect, incredere, eternitate- orice doriti sa va spuneti unul celuilalt. Unele cupluri isi lasa sentimentele sa curga pe exteriorul benzilor de nunta. Poti ornamenta exteriorul unei benzi simple cu o gravura speciala.

  1. Expresii din poezii sau literatura

Cuvinte din orice poezie sau carte speciala, sentimentala sau comica.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
De la pizzerie la ciorbarie nu a fost decât un singus pas

Să fi fost prin 90-91 când am văzut PIZZA scris mare pe un restaurant. Înăuntru se vindea pizza. Facusem noi...

Despre vecini – 2

Prima parte. Cum urci scările, în stânga... Habar n-am cine mai stă. Am văzut-o pe mă-sa lui Titi intrând odată...

Ce ar trebui inventat

Ieri am trecut pe la Kaufland și am făcut o scenă demnă de filmele cu proști. Am luat una-alta, iar...

Close