Ce să NU facă bărbații

De când s-au făcut masculii pe lumea asta, au făcut numai tâmpenii (desigur, berea din organism a avut un cuvânt de spus!). Dar nu m-apuc eu să vă învăț de la A la Z ce să nu faceți. Dau doar așa câteva sfaturi despre ce să nu facă bărbații.

1) Să nu pregătiți mesele de sărbători.
paineAsta dacă doamnele voastre și musafirii se vor mulțumi cu o ceapă tăiată, plină de scobitori, ca-n Mr. Bean. De obicei, bărbații sunt buni la gătit. Am zis de obicei (vedeți Masterchef).
Însă, la sărbători d-astea simandicoase, cum ar fi Paștele, Crăciunul, Anul nou… Să nu-i lăsați să pregătească ei masa. Cel puțin nu singuri.
Veți mânca în loc se sarmale, salata beouf si friptură, altceva. Ce, niște alune cu bere nu merg?

Sarmale umplute cu salata beouf, friptura se va arde în șa fel încât nici cel mai hămesit câine nu va putea roade cărbunele rămas, iar umplutura de sarmale va fi servită exact cum e, pe post de biftec! Deci, nu bărbați la gătit. Nu singurei!

2) Să nu mutați singur mobila!
mobilaNu, niciodată!
M-am apucat acum 2 săptămâni să fac ceva modificări în cameră. Să dau o etajeră după pat, să trag patul mai la geam etc.
Asta după ce am umplut ochi sufrageria cu bulendrele din cameră. Am dus acolo televizorul, jumate de pat, un birou, am demontat computerul de la locul lui etc. O întreagă harababură. Și m-am apucat să fac permutații de n luate câte k. Șifonierul fiind al naibii de greu și m-am chinuit cu el o groază. Apoi să vedeți ce bucurie când mai aveam de mutat și un dulap usi glisante… De care evident uitasem! Asta după ce-l creasem singurel pe foaie și m-am dus la specialiști să-l construiască fizic. Și când eram în toiul mutărilor, apare nevasta! Și urlete, țipete… Că nu e bine așa, că de ce să duc patul la geam, că o trage curentul, că nu e bine etc.
Așa că a trebuit tot singur… să le mut înapoi cum erau. Așa că am pierdut o zi întreagă nefăcând nimic…

3) Să nu faceți singuri cumpărăturile.
shopO greșeală frecventă în rândul bărbaților.
Degeaba i se dă listă! Lista specifică: 2 litri ulei, 3 pâni, un kil de brânză, un salam Semenic, o margarină, 3 litri de lapte, un kil de roșii, 3 de ceapă, 3 de cartofi. Și pe lângă, dacă mai rămân bani, o ciocolată, un suc (sau bere) și un kil de portocale. Ei ași…
Dacă vine cu un kil de ulei e bine. Pâine vine cu una doar, și aia nasoală și scumpă. Ceapă n-o să ia din principiu, că nu vrea să-i pută mâinile, cartofii nu i-au plăcut, că erau murdari… Și cică femeile sunt alea care se plâng că își strică manichiura!
Așa că bărbatul, lăsat singul la cumpărături, își ia vreo 4-5 batoane de ciocolată pe care le halește fix în magazin, și vreo 3 sticle de bere. Că așa fac bărbații de obicei. Sunt singuri, se uită după femei, stau cu berea în mână și cu chipsurile în alta!
Din care mai ajunge doar cu una acasă. În loc de salam o să aducă niște cremwurși d-ăia ieftini, vai mama lor, de e mai multă carne într-un kil de pietre pisate…

Asta sunt doar 3 sfaturi din ce să NU facă bărbații. Data viitoare vă arăt ce să NU facă femeile!

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Un pitic într-un ibric

Băi, e groasă treaba. Dar rău de tot. Trebuie să dau musai de Robert Downey JR. A apărut ca un...

Rugby – Cerere în căsătorie pe Wembley!

Mijlocașul român Florin Surugiu și-a cerut iubita de soție, imediat după meciul de rugby dintre România și Irlanda, ce-a avut...

DOAR DINAMO BUCURESTI

In aceasta seara, pe Arena Nationala, se va  disputa derby-ul (sau "il clasico", cum ii tot  spun unii ziaristi), de...

Close