CEA MAI BUNA PREZICATOARE ISI DEZVALUIE SECRETUL!…

 

,,Nu cerceta aceste legi …ca esti nebun ,cand le-ntelegi !”(M.Eminescu)

Prezicătoare președinților – după cum se spune despre Jovanie Jankowić în cercurile guvernamentale – este în prezent cea mai puternică expertă în magia albă de protecție din întreaga Europă. În ultimii 40 de ani, de serviciile ei au profitat mii de politicieni înalt puși, afaceriști și celebrități. Au venit din întreaga lume în Stara Pazova din nordul Serbiei, unde prezicătoare primește, pentru a curăța aura și asigura de farmecele rele.Și toate acestea, pentru că prezicătoarea Jovana este o garanție de 100% în protecția față de ghinion, blesteme și imprecații! Politicienii care profitau de serviciile ei, aveau siguranța că evită prezicătoarele false și escrocii și că puterea de protecție va funcționa cu siguranță.
Acum,pe internet este plin de prezicătoare care își fac in fel si chip reclamă în oferirea „ajutorului” în curățarea aurei și respingerea blestemelor sau a farmecelor. Adevărul este însă nemilos – până la 4 din 5 asemenea „prezicătoare”, nu au nici cea mai mică idee despre magie, iar practicile lor le efectuează pentru a câștiga de pe urma persoanelor care caută ajutor cu disperare. Magia albă nu suportă minciuna, păcăleala și intențiile rele. Profitând de „ajutorul” prezicătoarei false și cumpărând de la ea amulete, talismane, incantații și servicii pentru curățarea aurei, omul devine pentru ea doar un câștig ușor. Mai rău este că poate atrage asupra sa farmece rele și să aducă asupra sa noi probleme…De aceea, în loc să experimenteze cu „prezicătoarele” întâlnite pe internet și în ziar – politicienii și celebritățile din întreaga lume au venit în Stara Pazova, pentru a profita de puterea verificată și 100% eficientă a prezicătoarei Jovana. Și acum, mulțumită metodei sale cea mai nouă, puterea disponibilă până in prezent doar pentru cei aleși, poate ajunge la o adica și în casa ta!Până la această oră, pentru a profita de puterea impunătoare de protecție față de ghinion și imprecații, trebuia să se vină în îndepărtata Stara Pozova și să se dedice mult timp. Asta pentru că puterea de protecție față de blesteme, imprecații și ghinion era disponibilă doar pentru puțini.
Acum este însă altfel! Oricine se poate asigura de ghinion, imprecații sau privirile rele, fără a ieși din casă! Prezicătoarea Jovana Jankowić este deja obosită și se pregătește să iasă la pensie. Și de aceea, a decis să ajute un număr cât mai mare de persoane, înainte de mult meritata odihnă.J.J.a reușit să creeze metoda, care permite repararea aurei și intensificarea puterii de protecție față de blesteme, imprecații, ghinion și privirile rele, fără contactul personal cu prezicătoarea! Asta pentru că metoda Jovanei Jankowić înseamnă o adevărată descoperire în ezoterism!Amuletele, talismanele și incantațiile pseudo-prezicătoarelor sunt de obicei total ineficiente. Mai rău, amenință cu atragerea asupra noastră a farmecelor rele și pot aprofunda puterea blestemului și a imprecațiilor rele. În schimb, metoda Jovanei Jankowić este putere pură de magie albă. Elimină eficient energia negativă și înconjoară omul cu un scut spiritual impunător de protecție.

Se spune ca utilizarea metodei sale odată pentru totdeauna a eliberat de ghinion și nefericiri, chiar și pe persoanele înconjurate de invidie, bârfe sau cei care gândeau de rău. Chiar și pe cei carepana nu de mult nu credeau în magia albă!Oricine merită noroc, iar acum îl poate experimenta.Jovana Jankowić a distribuit deja metoda sa pentru protecția puternică față de ghinion și imprecații. A denumit-o asigurarea magică personală. Puterea magiei albe a fost închisă într-o amuletă unică, care răspândește în jur o barieră de protecție care lichidează imprecațiile, bârfele și privirile rele. Asta permite odată pentru totdeauna să scapi de ghinion și să te eliberezi de blocarea norocului.Eficacitatea ne mai întâlnită până acum și siguranța deplină a ritualului au fost confirmate de testul special efectuat de Congresul Mondial al Prezicătorilor și Prezicătoarelor,for de care cel putin eu habar n-aveam ca exista!
Aceasta este o amuletă de magie albă, în schimb actiunea sa este 100% sigură – chiar și pentru persoanele, care niciodată până acum nu erau familiarizate cu magia. S-a spus că ritualul are o eficiență de peste 99,76%! Mulțumită efectuării acestuia, persoanele cu vârsta între 18-93 de ani au avut efecte chiar spectaculoase în curățarea aurei și s-au asigurat pe deplin față de blesteme, imprecații și ghinion.O fi,nu neg nimic,dar eu sunt sceptic si neicrezator. În ciuda nenumăratelor probe de utilizare a invidiei, bârfelor și a oamenilor răi,se afirma totusi ca cercetații au indicat o imunitate de 100% față de blesteme, bârfe si priviri rele.Pe baza răspunsurilor primite , s-a stabilit că participanții au scăpat pe deplin de ghinion, în medie după 7 zile!? Viața lor cica s-a schimbat în una mai bună. În sfârșit, au început să fie apreciați,au obținut mai multă siguranță în sine ,credință în propriile cunoștiințe și sentimentul propriei valori dar mai ales, o plăcere mai mare din viață…
(sursa:Presstv)

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.