Ceasmania, un magazin care isi respecta clientii

Daca doriti sa gasiti un magazin model, in care intelegerea si respectul fata de client functioneaza cu precizia unui ceas elvetian sau japonez, duceti-va pe Bulevardul Regina Maria din Bucuresti. Intr-un bloc  situat chiar langa Dealul Patriarhiei se afla Ceasmania, un magazin cum nu e altul. Acolo veti putea admira sute, daca nu chiar mii de modele de ceasuri de tot felul (ba chiar si diverse accesorii pentru acestea – curele şi nu numai). Toate produsele oferite spre vanzare sunt „de firma”: ceasuri dama, ceasuri barbati, ceasuri pentru copii si chiar ceasuri unisex. Toate au un design elegant si sunt rezistente la apa, la socuri si la oxidare! Si, in plus, aici se pot gasi si bijuterii si tot felul de accesorii pentru acestea.

Dar ceea ce este mai important este felul in care acest magazin isi trateaza clientii. Ceasmania intelege efortul finaciar depus de „omul obisnuit” (cel care traieste dintr-un salariu si mai are si rate la banci) atunci cand achizitioneaza un ceas „de firma” (uneori pentru a-l darui) si isi ajusteaza tarifele pe masura posibilitatilor clientilor. Puteti fi siguri ca aici veti gasi un ceas de mana original la cel mai bun pret produs de Omega, Guess, Tissot, Pepe Jeans, Ingersoll sau Xonix. Clientii magazinului beneficiaza de extragarantie pentru ceasuri barbatesti de mana, puncte de fidelitate ce pot fi transformate in vouchere de reducere, discounturi generoase, posibilitate de deschiderea coletului la livrare si drept retur de 30 zile. Puteti chiar sa cumparatii in rate un ceas de mana la cel mai bun pret, cu  0% dobanda. In plus, clientii care au facut o comanda de peste 500 de lei beneficiaza de livrare rapida si transport gratuit.

Iar vanzatorii care nu rostesc sau afiseaza preturile cu aroganta, ci spun cu amabilitate: „Nu plecati! Gasim ceva si pentru dumneavoastra” sunt de apreciat, ba chiar de admirat!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.