Recomandări gadgeturi

Am de recomandat câteva jucărele azi, deoarece am trecut ieri prin magazine și-am rămas plăcut surprins de ele. Mi-au sărit în ochi 3 produse.

1) Monitor Asus VE228DE 21,5 inci. Preț 500 lei!
Țin minte când acum vreo 6 ani am dat 800 lei pe monitorul meu actual. Și cum m-am uitat acum o lună prin magazine după monitoare, nu găseam nimic la diagonala asta sub 650 lei. A, poate niște no-name-uri. Apropos de no-name, Horizon este făcut în aceeași fabrică Phillips. Sau cel puțin așa am auzit din 3 surse. am văzut un monitor Horizon care stp bine-merci în funcțiune de ani buni, scpăat pe jos, zgâriat și funcționează fără probleme.

hr2) Că tot am vorbit de Horizon, iată și un TV LED Horizon 81 cm.
Costă 800 lei și primești un voucher de 200 lei la cumpărarea acestuia. Vocherul poate fi folosit la achiziționarea altui produs din magazinul Flanco.
Rezoluția este 1366 x 768, iar puterea consumată 41 Wați.
Nu are caracteristici strălucite, dar la 800 lei plus un voucher de 200 lei, mi se pare o afacere bună, prețul lui de achizie fiind în final de 640 lei. Cam cât ai da pe un monitor de 22 de inci diagonala!

3) Televizorul în jurul căruia m-am învârtit o bună bucată de vreme a fost acesta. TV LED Philips HD, 81 c diagonala.
Costă 1000 lei și primești un voucher de 200 de lei (e promoție acum la televizoare, majoritatea vin cu voucher de 200 de lei la achiziționarea unui TV). Deci prețul lui va fi de… 800 lei!
Caracteristici:
Calitate imagine – Imagine HD
Contrast dinamic – 100000:1
Rezolutie – 1366 x 768
Putere consumată – pe site scrie 41 wați, pe produs 36 wați. Oricum, consum scăzut.
Garanție 24 de luni.

TVPromoția cu vocherul de 200 lei durează până pe 21 iunie a.c., însă chiar și fără acel voucher, la 1000 lei să iei un TV așa bun, nu-i chiar de colea.

În jurul telefoanelor m-am învârtit cel mai mult, găsind diverse, la prețuri accesibile. Mi-a plăcut un Samsung Galaxy Grand Duos, însă calitatea filmării lasă de dorit. Ecran de 5 inci, destul de mare, dual core, dual sim, 900 lei. Însă cum eu caut un telefon să și filmeze brici, am trecut mai departe.
Karbonn Titanium mi-a plăcut cum era acolo, tot negru, însă, din păcate nu l-am putut porni să văd cam ce știe să facă. caracteristici bune, deși nu de ultimă generație. 900 lei, însă e no-name, nu am mai auzit de Karbonn până ieri.
Și termin partea cu recomandările. Cele două TV-uri sună al naibii de bine.

Evident, memoriile astea merită toți banii!

Trec la un telefon la care vă întreb și părea voastră. Merită sau nu?

Mi-a plăcut acest Seriuoux Symbiosis X4 alb. Ecran de 6 inchi, quad core la 1,2, cameră de 8mpx, 900 lei. Am văzut câteva filmări cu el și am rămas plăcut surprins. Are calitatea unui Samsung Note 2 (pe care voiam să-l iau). Ce nu știu însă e rezoluția maximă la care acesta poate filma. Am găsit filmulețe pe youtube, unele la 1080p, altele la 720p, foarte frumoase, foarte clare.

Dar nu știu dacă acea rezoluție de 1080p este din telefon sau din program (Lucru ce-a dus și la o discuție în contradictoriu la filmarea mea făcută cu un Lenovo A830).

Pentru că eu caut ceva cu ecran mare și filmare foarte bună, sunt în cumpănă dacă să iau acest telefon cu ecran de 6 inci, la 900 lei sau un Note 2, cu ecran de 5,5 inci, la 1100 lei (second hand) Însă unul e Serioux, altul e Samsung. Voi ce părere aveți?
Iată și filmările care m-a făcut să-mi doresc un Note 2.

L.E. Mi s-a stricat placa video. Îmi dă dungi verzi și apoi ecran albastru. Am reinstalat driverul video, degeaba. M-am gândit să iau un Gigabyte 750 GTX OC la 510 lei.
Din păcate nu găsesc nimic cu lățimea de bandă 256 biți, cum aveam la GT 9600. Și văd că pe Nvidia îmi dă alte specificații decât la Emag…

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.