Ceasurile sunt intotdeauna cadouri deosebite

Daca doriti sa le faceti celor dragi un cadou cu totul si cu totul deosebit, cumparati-le ceasuri de mana! Iar daca doriti ceasuri originale si nu contrafaceri, bine e sa le cumparati de la BestWatches.ro. Acolo veti gasi o gama foarte bogata de produse, toate „de firma”, cum se spune in limbaj colocvial. Am mai spus-o, ceasurile sunt intotdeauna cadouri deosebite.
Ca paranteza, trebuie precizat ca sunt destui cei care fac cadouri pentru a tachina – de exemplu, le cumpara socrilor sau parintilor (daca ii considera retrograzi) ceasuri Fossil. Culmea e ca numele ales pentru acest brand (in 1984 cand au hotarat sa intre in afaceri) de catre fondatorii companiei – doi texani, Tom si Kosta Kartsotis – este exact porecla pe care i-o dadusera batranului lor tata. Vi se pare cumva cunoscut?

Daca ideea va amuza, puteti sa le urmati exemplul – fiti siguri ca Tom si Kostas (a caror companie a devenit, intre timp, o multinationala cu fabrici in toata lumea, inclusiv in Elvetia) n-or sa se supere! Iar sub aspectul calitatii produselor oferite, sigur n-o sa regretati, mai ales ca aveti de unde alege: toate ceasurile Fossil sunt elegante, chiar daca sunt fashion, clasice, casual sau sport si au nenumarate functii: data, cronograf, ziua saptamanii, cronometru multifunctional, tahimetru etc., care variaza de la un model la altul. In plus, Fossil produce si bijuterii!
Puteti, de asemenea, sa achizitionati ceasuri Casio – un brand care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aceasta companie, fondata in aprilie 1946 de catre japonezul Tadao Kashio, a lansat pe piata in anul 1957 primul calculator electric compact. In scurt timp, Casio si-a diversificat oferta: astazi, compania produce echipamente de studio, computere, instrumente muzicale, camere digitale, telefoane mobile si, bineinteles, ceasuri.

Trebuie subliniat faptul ca, daca in materie de ceasuri 100% mecanice, elvetienii continua sa detina suprematia, in ceea ce priveste ceasurile electronice, cu quartz, locul 1 in lume li se cuvine de drept japonezilor. Puteti alege modele cu un design clasic, cu cadran rotund divizat in 12 ore, sau puteti alege un ceas cu design modern, in care ora si celelalte functii sunt indicate prin cifre. Orice veti alege, puteti fi siguri ca nu veti regreta, pentru ca in multe domenii, eticheta „made in Japan” reprezinta o garantie a excelentei.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.