Cel mai bun raport pret/calitate numai la Schoeller Allibert: producator boxpaleti pliabili si diverse alte solutii pentru depozitare si transport marfa!

Daca esti in cautare de solutii eficiente pentru ambalare, din plastic returnabile, Schoeller Allibert reprezinta solutia ideala avand peste 50 de ani vechime in domeniul. Aceasta companie este formata din cele mai importante brand-uri de pe piata din domeniu, si anume: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki, fiind liderul din domeniu pe piata din Europa.

Compania Schoeller Allibert ofera produse si servicii de cea mai buna calitate, fiind in topul companiilor din domeniu in aceasta industrie, astfel, din punctul de vedere al industriilor principalele prioritati pe care acestia se concentreaza sunt reprezentate de:

 • Agricultura
 • Industria alimentara
 • Industria auto
 • Industria bauturilor
 • Productia industriala
 • Retail
 • Servicii de pooling

Printre produsele comercializate de Schoeller Allibert se numara: containere pentru depozitare sau manipulare pentru incarcaturi grele, paleti din plastic, cutii plastic, capace plastic, cutii din plastic stivuibile, carucioare, galeti, cutii de tip navete pentru bauturi si multe altele. Toate acestea fiind de cea mai buna calitate, si la cel mai bun pret de pe iata in raport calitativ, avand peste 1000 de produse disponibile online

Cu alte cuvinte, principalele categorii de produse sunt impratite in urmatoarele:

 Containere mari pliabile
 Boxpaleti rigizi din plastic
 Paleti din plastic
 Containere IBC pliabile, pentru manipularea lichidelor
 Cutii plastic | Naveta pliabila | Lazi plastic
 Containere din plastic stivuibile
 Navete dublu stivuibile
 Carucioare
 Industria bauturilor
 Galeti pentru produse periculoase

Mereu mi-am dorit sa detin un bussines propriu, astfel ca inca de tanara m-am gandit si am cautat mereu solutii astfel incat sa nu fiu nevoit sa am un sef. Incet, incet si trecand prin diverse locuri de munca cu fel si fel de activitati, am hotarat sa imi deschid o afacere in domeniul agricol, deoarece oamenii vor avea nevoie constant de mancare, astfel ca este acel gen de afacere care nu poate muri niciodata, decat sub o gestionare foarte proasta.

Pe langa achizitionarea unui teren generos, utilajele grele si usoare pentru bunul mers al activitatilor, bineinteles acte si asa mai departe, a fost nevoie sa fiu pregatit din timp si cu solutii pentru depozitare si transport marfa, precum cele enumerate mai sus.

In timp ce cautam astfel se produse, i-am gasit in online pe cei de la Schoeller Allibert, producator boxpaleti pliabili, containere pliabile, cutii si navete si asa mai departe, companie la care am si apelat intr-un final pentru a-mi achizitiona tot necesarul astfel incat sa-mi pot transporta ulterior marfa, rapid si in deplina siguranta.

Dupa ce am vazut tot ceea ce oferea aceasta companie, nici nu am mai stat pe ganduri si am achizitionat din start, tot ceea ce aveam nevoie. Desi aparent am mers la risc deoarece nu puteam fi convins 100% de calitatea produselor, am considerat ca investitia este bine meritata si chiar astfel s-a si dovedit.

Dupa o perioada de la punerea in miscare a afacerii, usor usor am inceput sa culeg si roadele si sa ma folosesc si de aceste recipiente pentru depozitare si transport marfa din plastic returnabil, moment in care am observat ceea ce ii recomanda pe cei de la Schoeller Allibert si tot ceea ce aceasta companie a realizat in peste 50 de ani de activitate.

In acest fel dupa scurt timp, avantajele au inceput sa fie destul de vizibile. In primul rand datorita acestora, organizarea a fost mult mai buna ceea ce a facut ca procesele de depozitare, transport si vanzare sa se efectueze mult mai rapid ceea ce a dus la profituri mai mari datorita reactiei mult mai rapide la cererea pietei. In al doilea rand un alt mare avantaj consta in raportul pret calitate al produselor comercializate de Schoeller Allibert, fiind de cea mai buna calitate, construite inteligent din plastic solid si durabil, reciclabil si returnabil ceea ce aduce o economie oricarei firme sau companii care alege sa se foloseasca de produsele lor.

De la bun inceput am dorit calitate in orice. Chiar daca la inceput a fost vorba de costuri ceva mai ridicate, consider ca acest efort la inceperea oricarui tip de afacere este absolut necesar deoarece pe viitor va aduce numai castigur. Orice produs sau serviciu va fi mai bun calitativ si vazut mult mai bine pe piata daca sunt realizate cu ajutorul materialelor sau utilajelor de calitate. Astfel afacerea va evolua mult mai repede depasind cu succes o buna parte a concurentei.

In ceea ce ma priveste pe mine, cei de la Schoeller Allibert au avut o contributie extrem de mare in ceea ce priveste o gestionare mult mai buna a afacerii pe care o conduc, si de aceea ori de cate ori voi mai avea nevoie de astfel de solutii pentru depozitare si transport din plastic returnabil, cu siguranta si cu toata increderea voie apela din nou la ei, deoarece chiar fac o treaba extraordinar de buna.

Sunt exterm de multumit de aceasta alegere, in special gandindu-ma la cheltuielile extrem de mici comparativ cu cererile altor producatori in raport cu calitatea produselor. Personal ii recomand cu toata increderea tuturor celor care au nevoie de astfel de solutii foarte eficiente.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie la numai un simplu click, detalii importante atat despre produse cat si despre companie. Totul este transparent iar daca aveti orice nelamurire, nu ezitati sa ii contactati prin intermediul datelor de contact.

In concluzie daca sunteti in cautarea unor astfel de solutii eficiente pentru bunul mers al lucrurilor pentru afacerea dumneavostra, alegeti Shoeller Allibert cu incredere si cu siguranta nu veti fi dezamagit.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.