Cele mai bune

Deschid aici un post despre cele mai bune.
Cele mai bune x lucruri, păreri, maşini etc.
Toată lumea poate prelua asta ca leapşa.

Cea mai bună îngheţată
În Mangalia, vis a vis de Poştă, pe stânga e o străduţă ce dă spre nuş ce institut sau spital. Au ăia o îngheţată frate… Cel puţin aveau, de fiecare dată când am trecut pe acolo aveau cremă de îngheţată, extrem de bună. Cred că mai sunt, că ştiu locul ăla de 20 de ani.

Cea mai bună pizza
În afară de cea făcută de mine (fără pic de modestie, fac o pizza de ţi se topeşte în gură – voi face un FUFOrial pe tema asta),  cea mai bună pizza era făcută la Restaurantul La bella Blu, de pe Ştefan cel Mare. Zic era făcută, deoarece localul nu mai există de 15 ani, acum e o bancă acolo…

Cel mai bun suc
De departe, Dr. Pepper, apoi 7up, pepsi light. Nu prea îmi place Cola… Prea mult zahăr, prea multă cogeină. refer homemade Dr. Pepper. Ieftin. Nu zic neapărat că mai bun sau mai puţin nociv.

Cea mai bună shaorma
Nu, nu e aia de la Dristor. Care după ce am mncat una am vomat 2 zile şi ce nu mâncasem. Şi asta nu o dată, ci de vreo 2 ori, de câte ori am făcut imprudenţa să iau de acolo. Cea mai bună e aia de la Gara de Nord, de pe Duca, lână magazinul de scule şi vopsele. Treeceţi p-acolo şi vedeţi care e treaba. Însă e scumpă ca porcu’…

Cea mai bună salată
Salata de vară nene. Ca mătuşi-mea de la Craiova n-o face nimeni. Pune ceapă, rpşii, ardei gras, castraveţi, pătrunjel şi mărar, sare şi ceva condimente. Miam, nu? Eh, îi mai taie şi un ardei iute d-ăsta românesc de te ustură şi-n gaura… Aia salată nene, nu ce vn ăştia la restaurante. 2 felii de roşie, o măslină leşinată li 3 felii de salată, 8 lei. Şi na, nu-s ei proşti, ci ăia de cumpără. Fără supărare nene, dacă ai banii ăia şi ţi-e lene să-şi faci, e una, dar dacă te duci tu aşa la restaurant cu ultimii bani ca să te dai baştan, e snobism curat. Prefer făcut de mine, nu de restaurant.

Cel mai bun telefon mobil
Deţin 2 din cele mai bune telefoane mobile.
Nokia 6234, care cnd sună te scoală şi din… pat. Din morţi nu te scoală decât Dumnezeu. Scoate janghina 83 de decibeli, măsuraţi acum o lună. Depinde şi de melodie. Cu tragedz i preach de la Kataklysm scoate 79 acum 3 minute.
HTC Desire HD. Băi telefonul ăsta e perfect. Unul din cele mai complexe. A, că vrei tu spanacule, să aibe 2 simuri, cameră de 70 de megapixeli şi zoom de 3000x, e partea a doua. Dar atât cât e, e super. Iete poze şi FUFOriale făcute cu el. E blogul plin.
Nokia N82. L-am avut cred că 5 ani. Excelent telefon, meniu uşor şi poze excelente. Ăla trebe să nu vă lipsească. Dacă vreţi ceva ieftin şi să vă facă poze super, puneţi mâna pe el…

Cel mai bun ceas
Am mai zis asta, Seiko Cronograph 7t32. Bine, zic la banii pe care ni-i permitem, mie mi-au rămas ochii la ceasul din The grey, Breitling Emergency.

Cel mai bun om
Na, p-asta să vă văd ce scrieţi. Îm primul rând mama mea. Sau la egalitate cu bunica, mama ei. Încă mă mai decid.
Apoi nevastă-mea. Dacă nu era asta mică o luam pe pereţi demult.

Cel mai bun blogger
Nu e vorba de ce scrie, câţi vizitatori are, e vorba de bunătatea lui sufletească. Şi nu-s eu. E jidanul ăsta de Unneuron. Ştie el de ce. Apoi Ovidiu, Gamerul Brutal.

Cea mai bună ciorbă
Ciorba de fasole, cu ciolan. Sarmalele făcute de mine. Ciorba de fasole nu-mi iese deloc bună. Nu ştiu de ce, însă sarmalele… Lasă că fac eu odată o masă d-asta mare la care să vă invit… Să vedeţi că nu e numa laudă.

Cel mai bun mouse
Logitech mx 1000. Îl am de 5 ani. Mai face el probleme din cauza conexiunii bluetooth, trecută printr-un cablu usb 1.1, ceva inginerie tare complicată pentru mine. Dar nu m-a dezamăgit niciodată.

Cea mai mişto poziţie
De dormit nene. aia e, că tare aş mai dormi acum… Dar încă-s la muncă, aşa că vă las vpuă lepşe d-astea.
Da, e primul post scris de ieri, pus la delay, sper să vă apară…

 

 

Comments

comments

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.