Cine rahat e acest Radu Banciu?

Pe acest Radu Banciu nu-l știam decât din parodiile “În puii mei“. Nu am putut să văd o emisiune de-a ăstuia. Nu de alta, dar mă enervează moaca lui. Pe lângă băloșenia pe care-o rostește, fiind cu 15 metri deasupra noastră, a tuturor.
Însă de data asta a comis-o destul de rău.
A declarat că moldovenii (cei din Republica Moldova) sunt niște lături de oameni, comparându-i cu țiganii sau țăranii ieșiți la cerșit în Franța.
Eu personal n-am văzut niciun țăran la cerșit. El o fi văzut, că deh, e mare om de televiziune, e mai umblat și ar trebui să fie mai cu glagorie decât ăștialalți, șleahta desculță și redusă mental.

radu-banciuÎnsă când tu, ca mare om de televiziune, după cum zisăi (da, sunt oltean, te oftici, ardelene?), declari că moldovenii sunt curve și lături, să nu te aștepți să te pupe toată Europa în dos.
– Mamă, ce spune! Uite că nu i-a fost frică să spună adevărul pe față. Radu Banciu președinte!

Nu e niciun adevăr aici, e doar o idioțenie fără margini. Parcă moldovenii (cel puțin ăștia de la noi) erau proști. Pe lângă moldovencele curve. Că sunt femei, și toate femeile-s curve. Că noi suntem băieți deștepți și trecuți prin viață și știm. Mai dăm citate de-ale lui Napoleon cu curvele și deja avem o mină inteligibilă. Dă bine pe sticlă. Prostimea pune botu’ la orice!

Acum ăștia din Republica Moldova sunt lături. La origine, sunt tot români de-ai noștri. Chit că au fost rusificați forțat. Dar cine se mai încurcă cu date istorice? Nu-s români, sunt moldoveni, curve și lături. Și hai să declarăm asta în direct la TV.
Mă, înțeleg că acum în televiziune trebuie să fii cât mai acid, să te pupe lumea-n fund. Că dacă ești acid și dai prostimii peste bot, ești mare zeu. Salariu cât Casa Scânteii, mașină de serviciu, te aplaudă lumea pe stradă.
Însă una e să zici despre cineva că e leneș, alta e să-l reduci la nimic. Nu-i o mișcare deșteaptă deloc. Denotă slabă pregătire profesională. Și, după cum ar crede mintea mea (proastă după unii), nici de mare inteligență nu dai dovadă.
Moldovenii au fost la origine români. Asta o știe orice prostovan, de la Nicușor de la Brăila la Radu Banciu, inclusiv.

Noi am rămas așa cum eram acum 300 de ani, dârji și falnici ca brazii. Aiurea! Ne-am încovoiat după cum bătea vântul puterii. Însă ăia, care au fost luați de ruși, acu-s lături. Asta înseamnă că rușii sunt tot lături? Zi mă la TV că Putin e o urmă-n drum! Zi, ai curaj, fii mai cu boașe, ce dracu! Dă-le peste bot!

A, nu putem chiar așa să ne luăm de ruși… Nici de ucrainieni, că te taie ăia pe stradă… Așa că hai să ne luăm de moldoveni. Că parcă n-a mai apărut vreun descreierat demult să urle cu “Basarabia e România”.
Așadar s-au potolit apele? Dă-i dracu băi, curve și lături!

Bravos băi, mare om, mare caracter. Doamne, am voie să te ating? Mulțumim că exiști Radu Banciu. Fără tine ne era mult mai bine…
– Băi Spanac, de ce dracu ești prost? Omul are o emisiune, trecută ca pamflet.

Da? Și ce-am scris eu acilea e pamflet. Citește mai jos în dislaimărul din futer.

Comments

comments

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.