Cine moare în The Walking Dead – sezonul 6?

Zice-se că “Spoiler Alert“, dacă nu ați văzut ultimul episod al sezonului 6 din “The Walking Dead“.
Aici apare, în sfârșit, Negan, “Omul negru“, care după o scurtă cuvântare că n-a fost prea frumos ca Rick să-i omoare atâția oameni, pune mâna pe bâtă și-l omoară pe unul dintre eroii preferați. Și aici s-a iscat o întreagă discuție.
Cine e ăla care moare, cu capul făcut fărâme?

În comic-book, Glenn este cel care are “onoarea“. Însă în serial, treaba e că nu se știe sigur.
glenn-death

Deja sunt fel de fel de idei, pe care le iau și eu în ordine. Regizorul a comentat că moare un personaj foarte iubit al serialului.
Glenn moare – la final se aude vocea lui Maggie care țipă “Gleeeeeen” – ăsta fiind ultimul sunet auzit. Până acum Glenn a fost la un pas de moarte de prea multe ori, vreo 10 în total. Să i se fi terminat norocul?
Aici sunetul – https://soundcloud.com/user-364948986/etc

Daryl – deoarece nu există în comic, rolul fiind creat expre pentru Norman Reedus. Deja e rănit de Dwight, deci e “expendable”. Alții vor spune că Daryl trebuie să trăiască astfel încât să-i ia gâtul lui Dwight cu prima ocazie. Norman Reedus a declarat că finalul a fost atât de șocant încât n-a putut vorbi o oră întreagă. Hmm, parcă treaba asta cu “momentul năucitor” îl ai nu când crapă personajul propriu – deci ne îndreptăm către ceilalți. Însă și actorul când face poze d-astea strâmbându-se… parcă prin asta vrea să-și ia rămas bun de la echipă, de la telespectatori, cu o glumă. Mulți au ieșit așa dintr-un serial.
the-walking-dead-cast

Carl – în episoadele trecute unul din echipa Salvatorii a declarat că Negan a ucis un băiat de 16 ani ca cei din Hilltop să-i facă pe plac. Așadar, omori un copil, ai șanse mari ca ceilalți să-ți pupe picioarele și să te venereze ca pe un zeu.

Abraham sau Eugene. Anul trecut Abraham i-a dat un tweet lui Eugene prin care-i spunea că i-a plăcut să lucreze cu acesta. “I-a plăcut” la trecut adică. Însă nu cred că s-au terminat filmările anul trecut la sezonul șase. Însă nici Abraham nici Eugene nu sunt foarte iubiți de public, iar în comics, Abraham moare săgetat în ochi de Dwight. În serial Denise moare de săgeată. Poate pentru ca Abraham să moară de mâna lui Negan?

Într-un final, nu se știe cine moare cu exactitate. Ideea e că se aude mai degrabă Glenn sau Carl decât Eugene, Abraham, Rick (de ce nu?), Maggie sau Daryl.
walking-dead

Dacă ar fi fost după mine, ca să nu supăr fanii serialului, aș renunța la unul dintre personajele de umplutură – Rosita, Lena sau Aaron. Însă nu e după mine.

Care e părerea voastră? Cine moare la final?

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
DE SĂRBĂTORI, CU RAS ȘI VOIE BUNĂ!….

De prin net adunate și la dumneavostră  date: 1.     Majoritatea românilor cred că majoritatea românilor sunt...proșți. 2.     O soţie bună...

4 minute de râs continuu

Cine vrea să râdă nițel? Așa, cam 4 minute. Sau 8, dacă dați un replay pentru a prinde unele faze?...

Nu toate femeile ar trebui să sofeze!

Iată de ce nu TOATE femeile ar trebui să conducă. Desigur, poate au avut atunci o zi mai proastă, indiferent...

Close