Need for speed. Filmul

Celebrul joc NFS (Need For Speed), are de ieri și un film. Plin de acțiune și curse de mașini. Iubitorii jocului vor dori să fie în locul piloților, să facă parte din curse periculoase, prin orașe sau de-a lungul oceanului, pentru premiul cel mare: toate mașinile din cursă.
L-am revăzut cu drag pe Jessie Pinkman din Breaking Bad (Aaron Paul) și mi-a oferit șansa de-a vedea niște mașini de lux într-un film plin de adrenalină, nu în filmulețe captate cu stângăcie de copii de bani gata care bagă în șanț cu zâmbetul pe buze bolizi de milioane de dolari.
lamborghini-sesto-elemento-10
Tobey Marshall este proprietarul unui garaj dintr-o periferie a Marelui Măr (New York). Este un pilot de curse local foarte cunoscut, fiind campion de nenumărate ori. Acesta i-a călcat pe urme tatălui său, despre care aflăm că a murit nu cu multă vreme în urmă. Însă, pe lângă talentul la curse pe care l-a moștenit de la tatăl său, Tobey a mai moștenit și niște rate la bancă. Rate pe care nu le putea plăti.

Peste două zile în oraș vine sora lui Pete, bunul prieten al lui Tovey, un puștiulică simpatic dar cam năuc. Surpriza vine când sora lui Pete coboară dintr-o decapotabilă, la brațul lui Dino, mare campion la Nascar și dușman de moarte al lui Tobey.

Aparent, Dino vrea să-i ofere o slujbă lui Tobey, anume de-a termina construcția unei mașini legendare, un Ford Mustang de Carrol Shelby. Având nevoie de bani, acesta acceptă, fiind și cel mai bun mecanic de prin zonă.

Însă de la construcția unei mașini, viața lui Tobey va deveni un tumult. Viteză, viață, moarte, piperarată și cu ceva dragoste pe alocuri.
2011 Koenigsegg Agera R
Filmul nu are mai nimic de-a face cu firul jocului, în afară de cursele de mașini de lux. Îi lipsesc fetele cu fuste mini, regăsite în aproape toate jocurile NFS. Îi lipsesc melodiile pline de bași și adrenalină. Filmul nu-i rău, merga ca fiind primul din seria NFS. Însă, pe viitor, mă aștept la mai mult.
Mai brutal, mai exploziv, cu mai multă adrenalină. A fost 3D însă efectele speciale au lăsat de dorit.
Pe final reușim să vedem cum se distrug niște mașini de lux: Un Bugati Veyron, un Koenigsegg Agera R, un Lomborghini Sesto Elemento
Filmul a apărut de ieri în cinematografe, mulțumită MediaPro Distribution.
Este un film de acțiune al naibii de bun, dacă nu cunoști seria jocurilor. Însă, pentru un gamer înrăit, filmul poate părea mediocru. Rămâne la latitudinea fiecăruia.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.