Cleopatra Stratan, supărată foc pe Cabral!

Îndrăgita cântăreață Cleopatra Stratan este supărată foc pe prezentatorul emisiunii”Ce spun românii“, Cabral Ibacka. Motivul este simplu: Cabral i l-a furat Cleopatrei pe Ghiță, pe care ea îl aștepta la portiță încă de când avea 3 anișori.

În timp ce biata Cleopatra îl aștepta zadarnic pe Ghiță cu bagajul făcut, gata de plecare, acesta, lăsându-se așteptat mult și bine, făcea lecții de IT cu Cabral, în creierii munților. Mai o brânză cu mămăligă la ceaun, mai o conexiune la internet, mai un muls de oaie, mai un apel telefonic în străinătate. Și-n tot acest timp, Cleopatra, plictisindu-se, a cântat celebra ei melodie.

În toată povestea asta nu există niciun învins. Cleopatra și-a luat inima în dinți, s-a apucat serios de muzică, uitându-l pe Ghiță. Cabral a învățat să facă focul, să facă mămăligă, nu-i e frică să rămână singur în munte peste noapte, se descurcă.Iar Ghiță își vede în continuare de viața lui, cu oile, cu stâna, cu oarecare probleme cu organele legii (a circulat cu o mașină cu numere expirate). Decăderea lui s-a datorat unei fotografii în care-l înfățișa alături de Victor Ponta.

Până la urmă, Cleopatra a trecut peste Ghiță, acum cântă despre iubire și ciocolată și pozează sexy la 17 ani…

P.S.: Acest text este un pamflet și va fi tratat ca atare. Râzi, că e sănătos! Și (încă) gratis!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
ÎNTÂMPLĂRI ADEVĂRATE DE PRIN ȚARĂ ADUNATE!

Cândva, dar nu prea de mult, scriam și mă întrebăm, prin genericul articolului, "În ce țară trăim, fraților?!"Aceasta ca urmare firească...

Am găsit Terasa Fericirii!

Am toate motivele să fiu... fericit! Am descoperit Terasa Fericirii. A, nu e o terasă naturală, cea de sus e...

Germania a ucis Brazilia cu șapte ghiulele…

Efectiv am stat câteva minute să găsesc titlul acestui post. Germania a înfrânt Brazilia, cu un scor istoric, 7-1. după...

Close