Completati-va biblioteca cu cartile de la Corint

De mai bine de 20 de ani, Editura Corint ofera cititorilor carti din diverse domenii si de diversi autori. Pe site sunt prezente carti editura Corint din genuri precum beletristica, istorie, stiinta, manuale si chiar carti pentru copii. Mai ales pentru ca se apropie sarbatorile, puteti sa va completati propria biblioteca sau biblioteca unui prieten cu Corint books. Acestea sunt realizate exceptional, si pot fi gasite pe site-ul Librariei Delfin.  In libraria online, din cele peste 1100 de produse oferite de editura Corint, puteti alege romane, carti cu povesti ilustrate, cu personaje din filme sau desene animate, carti de colorat, activitati si jocuri, dictionare, albume muzicale, si multe ale materiale care contribuie la educatia si dezvoltarea copiilor de orice varsta si nu numai. Preturile sunt atractive si, cu siguranta, orice carte aleasa va reprezenta un cadou numai bun de pus sub brad. Sa vedem cateva titluri:

1.Enciclopedia Larousse pentru copii. Cei mici sunt avizi de cunoastere si, daca le inmanam instrumentele potrivite, precum cartile, informatiile acestora pot sa le dea aripi. De la o mica informatie ce ii va pasiona, isi pot alege cai atat de frumoase in viata. Acesta este si rolul unei Enciclopedii, precum Larousse pentru copii. In Enciclopedie vor gasi respunsuri la intrebari precum: Cum au disparut dinozaurii?; Cum rezista animalele la frig… sau la caldura?; Care este secretul ochilor nostri?; Ce este o eruptie vulcanica? Care este originea Universului?; Cum vanau oamenii preistorici?; Ce ascunde mormantul faraonului Tutankhamon?; Cu ce se aseamana corabiile vikinge? Aceasta carte este o sursa de informatii clare si exacte. Ilustratiile, de asemenea, sunt deosebite.

2.Povesti si povestiri, de Ion Creanga. Povestile marelui Ion Creanga reprezinta mereu o lectura clasica pentru copii. Chiar daca de multe ori povestile lui sunt studiate si in cadrul scolii, copiii vor adora oricand si alte titluri ce sunt pline de invataminte si povete, chiar si amuzante. Astfel, in carte, vor fi povesti precum Soacra cu trei nurori; Mos Nichifor Cotcariul; Mos Ioan Roata; Popa Duhu; Cinci pani; Capra cu trei iezi; Punguta cu doi bani; Danila Prepeleac; Povestea lui Stan Patitul; Fata babei si fata mosneagului; Ivan Turbinca; Povestea unui om lenes; Poveste; Povestea porcului; Povestea lui Harap Alb. La romani, parca copilaria nu are farmec fara povestea celor trei iezi, celor doua fete ce ne invata ce este bunatatea, dar si cum este rasplatita rautatea ori mult indragita poveste a lui Harap Alb.

3. Razboiul Lumilor, H.G. Wells. Clasicul roman de fictiune al lui H.G. Wells este umbrit pe nedrept de adaptarile la radio si film. Romanul este povestea definitorie a genului lui H.G. Wells despre invazia martiana. Aceasta carte este probabil renumita pentru adaptarile sale precum piesa la radio citita de Orson Welles, care ar fi pacalit America sa creada ca sunt intr-adevar atacati de martieni. Fiecare generatie a adaptat Razboiul lumilor pentru a reflecta propriile preocupari. Exista un sens infiorator, in toata cartea, ca poate umanitatea merita aceasta invazie si nu ar trebui sa se gandeasca la sine ca fiind atotputernica. Toate acestea o fac mult mai satisfacatoare decat o drama despre invazie. Este un adevarat roman clasic care a deschis calea nu doar pentru scriitorii de fictiune stiintifica, ci si pentru modul in care noi, ca civilizatie, ne-am putea gandi la noi insine. De asemenea, poate fi un cadou extraordinar si pentru adoloscenti si tineri care isi doresc sa lectureze un roman altfel.
 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Oameni tâmpiți

ATENȚIE: ACEST POST ERA ÎN DRAFT DE CÂTEVA ZILE. NU ARE NICIO LEGĂTURĂ CU SCANDALUL DE LA CONCURS! Nu va...

Cum e să fii pe LSD?

V-ați întrebat vreodată cum e să fii pe LSD? Că tot tineretul din ziua de azi tot a tras o...

Dilema zilei

Avem azi o dilemă. Ce ați face în situația de mai jos? E o situație cu care vă puteți întâlni...

Close