Cu ce vă îmbrăcați pentru plecarea în excursie?

Prieteni, știu că mulți dintre voi v-ați rezervat concediul de odihnă în toamnă. Vara s-a dus, dar nu și zilele de vacanță! Multe agenții de voiaj vă oferă tot felul de vacanțe atractive, având destinații exotice, care merită să fie vizitate. Conform unui studiu, cel mai ușor puteți fi fericiți datorită călătoriilor pe care le faceți. Mai mult, ulterior le puteți aduce în amintire, lucru care vă va conferi o stare de bine greu de egalat. Dar oare cu vă îmbrăcați pentru plecarea în vacanță?

În urma recomandărilor unor prieteni, am apelat la serviciile agenției de turism Jumbo Travel și am fost foarte mulțumit. De aceea v-o recomand, la rândul meu. Această agenție vă oferă vacanțe cu avionul, cu autocarul, cu transport personal și circuite, dar n-a scăpat din vedere nici Revelionul 2019. Deși mai e destulă vreme până atunci, v-ați putea interesa din timp de cele mai bune oferte. Acum vă puteți plăti vacanța în România cu tichete de vacanță.

Prin agenția de turism Jumbo Travel, puteți ajunge în locuri de vis din Turcia, Grecia, Italia, Franța, China, Rusia, Cehia, Thailanda, Bulgaria etc. Pe site-ul agenției, puteți găsi cele mai frumoase 10 plaje din Grecia, Top 10 obiective de vizitat în Roma, dar și alte lucruri utile: 

Asigurări – Asigurarea storno e facultativă și vă protejează de plata penalităților în cazul în care nu mai puteți călători, în condițiile prevăzute de asiguratorul la care apelați. Prețul acesteia este de 2% din valoarea excursiei. Asigurarea medicală este, în cazul majorității destinațiilor, facultativă. Va protejează în cazurile de accident sau boală. Se achită în afara prețului excursiei.

Bagaje – La cursele aeriene, greutatea maximă a bagajelor poate fi de 15 kg. Bagajul de mână are volum limitat și poate fi de maxim 5 kg greutate. Greutatea maximă la călătoriile cu autocarul este tot de 15 kg. Nu sunt permise animale vii și bagaje voluminoase.

Rezervări se pot face personal, prin fax sau prin e-mail. Rezervarea este valabilă cu plata avansului, în condițiile din contract. La ofertele speciale nu se fac rezervări (se achită integral).

Dacă vă gândiți unde vă veți petrece vacanța, e cazul să vă cumpărați niște îmbrăcăminte și încălțăminte potrivite pentru acest sezon. Dintre magazinele online preferate, vă recomand TrainerSport.ro, unde găsiți, printre altele, pantaloni bărbați ori trening femei, toate de firmă, la prețuri accesibile. De exemplu, găsiți pantaloni Adidas Tiro 17 Pes din poliester la prețul de numai 149 de lei (redus cu 38%).

La magazinul TrainerSport există îmbrăcăminte și încălțăminte sport originale, purtând cele mai în vogă branduri, pentru bărbați, femei și copii: Adidas, Nike, Puma, Reebok, New Balance. De aici puteți cumpăra tricouri, treninguri, veste, bluze, skerchers, dar și accesorii: ghiozdane, rucsacuri, mingi, șosete, genți, șepci, căciuli etc.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
O DESCOPERIRE… NEDESCOPERITA DE MII DE ANI!

Am... descoperit-o insa si eu, ca interesanta informatie, pe un site de pe internet! De acolo, din mediul virtual, am...

E copil? Să se joace!

Nu-i niciun secret faptul că mi-am petrecut mare parte din primii șapte ani la țară. Asta până să mă ia...

Agentul secret

- Numele? - Moș. Moș Crăciun! Așa ar putea începe orice film cu agenți secreți, bătăi ca la Jackie Chan...

Close