De ce sa oferi un buchet de crini?

Dintre toate lucrurile pe care natura ni le ofera florile reprezinta unul dintre cele mai utile lucruri pe care ar putea sa ni le ofere. Acest lucru se datoreaza faptului ca florile printre altele ne ofera oxigenul de care avem nevoie pentru a putea trai. Chiar daca acesta este un motiv foarte bun pentru care trebuie sa plantam ori sa achizitionam flori, nu acesta este singurul avantaj oferit de catre flori. Exprimarea sentimentelor reprezinta motivul principal pentru care oferim flori. Acest lucru este posibil datorita semnificatiilor pe care respectiva floare ori buchet de flori le are. Dintre toate florile existente in momentul de fata pe piata, crinul este una dintre florile cele mai apreciate datorita atat semnificatiilor acesteia precum si mirosului si frumusetii pe care o degaja. Chiar daca primavara nu este anotimpul crinilor iata cele mai importante semnificatii ale acestei minunate flori:

  • Chiar daca trandafirii sunt alegerea multor femei care fie aleg buchetul de mireasa ori tipul de flori utilizat in decorarea salii in care va avea loc nunta, crinii reprezinta inca din cele mai vechi timpuri floarea care simbolizeaza cel mai bine unirea dintre doua persoane.
  • Crinul imperial, un derivat al crinului obisnuit, simbolizeaza eleganta, putere, inteligenta, motiv pentru care este unul dintre cele mai iubite tipuri de crini atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati.
  • Din punct de vedere religios crinul simbolizeaza puritate ceea ce face din aceasta floare solutia perfecta pentru slujbele religioase.
  • Chiar daca nu am pomenit despre iubire acest lucru nu inseamna ca acest sentiment atat de important nu poate fi transmis prin intermediul crinilor.

Deoarece crinul se regaseste in mai multe culori iata care sunt si semnificatiile culorii crinului astfel incat sa sincronizezi cat mai bine mesajul pe care vrei sa il transmti cu mesajul transmis de catre buchetul de crini oferit:

  1. La fel ca si in cazul trandafirilor ori altor flori si in cazul crinilor culoarea rosie a acestora simbolizeaza iubire, atractie si pasiune.
  2. Chiar daca culoarea galbena este asociata cu gelozia atunci cand vine vorba despre crini aceasta culoare are alta semnificatie. Voia buna, distractia dar si falsitatea sunt doar cateva dintre semnificatiile acestei culori.
  3. Culoarea portocalie a crinului denota modestie dar eleganta.
  4. Desi culoarea roz este o culoare indragita in general de catre reprezentantele sexului frumos, aceasta culoare este iubita si de catre barbati atunci cand vine despre crini deoarece crinii roz semnifica orgoliu.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.