Cum aleg un Centru de Limbi Straine pentru copilul meu?

Alegerea unui Centru de Limbi Strane pentru copii poate fi o alegere destul de dificila, in cazul in care nu esti din Bucuresti pentru a putea alege Echo Kids. Insa, inainte de a-ti spune cum sa alegi un astfel de centru pentru cursuri vreau sa iti spun de ce recomand Echo Kids.

Am facut cunostinta cu cei de la Echo Kids in urma cu 3 ani. Sora mea are o fetita si voia foarte mult ca ea sa invete limba engleza. Am cautat vreo 2-3 zile un Centru de Limbi Strane si in cele din urma am gasit Echo Kids. Nu cred ca am facut o alegere gresita, deoarece fetita a invatat engleza foarte bine pentru varsta ei si destul de repede. Mi-a placut faptul ca profesorii erau cu experienta, foloseau metode de predare moderne si utile si salile erau amenajate foarte frumos. De atunci recomand tuturor acest Centru de Limbi Strane. Pentru mai multe detalii intra pe site-ul lor – http://www.echokids.ro/.

Revenim acum la alegerea unui centru de Limbi Straine. Daca nu poti merge la sigur alegand Echo Kids, deoarece esti din alt oras, iata la ce trebuie sa fii atent/a atunci cand alegi un centru la care copiul tau sa faca un curs de limbi straine.

  • Parerile fostilor sau actualilor clienti

E bine sa tii cont de astfel de pareri, deoarece cel mai sincere pareri le poti afla de la oamenii care au beneficiat de astfel de servicii. Printr-o simpla cautare pe Internet poti afla o multime de lucruri.

  • Vechimea centrului

In mod categoric vechimea unui astfel de centru conteaza. Cu cat e de mai mult timp pe piata, cu atat mai bine.

  • Experienta si profesionalismul profesorilor

Fara doar si poate acesta este cel mai important aspect. E ceea ce conteaza cel mai mult. Trebuie sa te asiguri oarecum de faptul ca puiul tau va fi invatat de catre oameni competenti, de catre profesori cu daruire in ceea ce fac.

  • Sediul

Conteaza si sediul, mai exact felul in care acesta arata. E important ca un copil sa se simta confortabil si relaxat atunci cand merge la cursuri, mai ales daca vorbim de copii cu varste fragede.

  • Pretul

Si pretul poate conta de multe ori. Cu siguranta trebuie sa tii cont de pret, mai ales atunci cand nu dispui de un buget foarte mare.

Acestea sunt unele dinte cele mai importante criterii pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand alegi un Centru de Limbi Straine.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.