Cum arata potentialul uman al viitorului?

Cum ar fi sa ne putem folosi creierul la 100% din capacitate?

lucy-movie-scarlett-johanssonIata o idee nastrusnica pentru unii, fascinanta pentru altii, de neconceput sau aproape blasfemica. Depinde in care tabara esti. Mie mi se pare fascinanta aceasta ipoteza si ideea in sine mi se pare foarte seducatoare.

Dupa ce am vazut trailerul am stiut din prima ca e un film care o sa-mi placa. Si nu m-am inselat. Ba, pot spune ca abia astept sa apara Dvd-ul caci mi se pare un film de pastrat.

Lucy e prezentat ca fiind un thriller cu accente filosofico SF. Mie nu mi se pare deloc SF. Din contra, cred ca ar trebui sa ne uitam la el cu mare atentie caci nu m-ar mira deloc ca intr-un viitor, nu foarte indepartat, sa se si adevereasca. Macar o parte din el. Si e bine sa stim ce ne asteapta. Sa nu uitam ca, acum ceva timp si telefonia mobila sau wireless-ul erau SF iar acum fac parte din cotidian.

Sigur mai este si o problema legata de etica. Vor fi oare oamenii capabili sa foloseasca aceste abilitati cu intelepciune si buna credinta? Asta ramane de vazut. Vom trai si vom vedea.

Dupa vizionarea filmului, nu sunt sigura ca as vrea sa-mi folosesc 100% din creier, dar stiu sigur ca ar fi dragut sa-mi folosesc macar vreo 50% din capacitatea sa.
Insa fara un drog puternic pe post de stimulent, fara sa ma alerge o ceata de mafioti coreeni furiosi si fara prea multe victime colaterale.

Trairi exacerbate, abilitati fantastice, aproape de super erou, la care multi doar visam, actiune exploziva.

Daca vreti sa stiti ce abilitati ne-am putea dezvolta in viitor, mergeti sa o vedeti pe Lucy in actiune. Ca si argumente as mai adauga urmatoarele: un regizor si scenarist talentat, care mie imi place foarte mult, Luc Besson si doi actori de marca : Morgan Freeman si Scarlet Johansson. Filmul apare din 8 august in cinematografele din toata tara, fiind adus de RO Image, careia ii multumesc pentru invitatie.

A conseemnat pentru dvs. Madalina Iancu

Vizionare placuta!

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.