Meserie de viitor. Videochatul!

Asta din ciclul: Ce face omul pentru bani? Sau How low can you go for cash?
Răspunsul este năucitor de simplu: orice! Bine, aici trebuie detaliată treaba. Nu oricine poate face orice.
În principal lumea fuge de muncă necurată. Adică du-te sparge un cap, rupe o mână, vinde droguri, scoate-le p-astea 3 rusoaice la colțul străzii, fură o mașină etc. Nu-s mulți care se bagă în așa “afaceri”.

Însă mulțimea de bani pentru o zi de muncă ilegală poate fi cât 2-3 săptămâni de muncă la un birou. Sau pe stradă, depiunde unde ești și ce faci. Că verifici date, că le introduci în computer, că dai cu mătura sau că vinzi parizer și sticksuri expirate. După 3 săptămâni sau chiar o lună faci banii pe care-i face un dealer de droguri într-o zi.

De aceea, pe zi ce trece, din ce în ce mai mulți se apucă de prostii. Însă și Poliția văd că din ce în ce își face treaba. Păcat că în majoritatea cazurilor prinde doar pionii. Capii nu-s niciodată prinși. Ori sunt mână în mână cu Poliția sau parchetul, ori sunt într-o țară cu care România nu are contract de extrădare, ori mafioții sunt nepoți, frați, rude cu Dumnezeu știe ce parlamentar, deputat sau mai sus…
Însă tu, ca pion, ești mâncat. Îți dă 6 ani că te-a prins cu 3 grame la tine. Doi ani per gram. Muncă ușoară și rapidă, temniță grea… Și cam ai multe șanse să te prindă.

Așa că mai bine ești cinstit. Sau te apuci de altceva. Te apuci de videochat. Chiar fusesem și eu să mă angajez. Ziceau că doar de vorbit. Păi să chetuiesc știu, că am 8 ani de mIrc în spate!
girl-laptop
Însă acolo am aflat că nu e treaba chiar așa. Chetuială până la un punct, după aia trebuia să mă dezbrac. Și să o dau în taine cu mai știu eu ce american libidinos. Îmi pare rău, nu-i pentru mine. Mie care, mi-e rușine să mă dezbrac în fața doctoriței. Aia e meserie pentru oameni fără inhibiții. Eu sunt pudic.
Însă cunosc fete de-au lucrat la videochat in Galati destul timp. Au făcut o groază de bani, erau plătite la timp. Și totul era transmis în afară. Adică nema români, doar americani și canadieni, restul de IP-uri erau blocate.
Așa poți să faci și treabă fără să ai teamă c-o să te recunoască unchiul Costel din Târgu Mureș!

Comments

comments

23 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.