Cum fac fetele bani? Și din videochat?

Zilele trecute vorbeam cu o prietenă pe net. N-o mai văzusem de câțiva ani, știam că plecase prin America, vinsa să devină actriță. Măcar nu a pus botul la vreun albanez c-o duce să fie dansatoare în Spania, ca apoi s-o vândă ca prostituată prin Grecia…

Mă rog, plecase cu tot cu soț, însă planul ei de-a deveni mare vedetă de cinema nu s-a adeverit. Nici el n-a avut mare succes, dintr-un arhitect bunicel ajunsese acolo să curețe piscinele unor bogătani.
Într-o zi, curățând de zor piscina unui rapper semicunoscut, e invitat la masă de proprietar și de prietenii lui. Tocmai când încheia ăsta curățatul piscinei, ajunge acasă rapperul, bucuros nevoie mare, după ce-a semnat c-o casă de discuri scoaterea unui album.
Și s-au pus ăia pe făcut barbeque și băut. Petru, soțul prietenei mele, a văzut că flăcăii sut de treabă și-a început să le spună bancuri. Ba i-a mai ajutat și la puis friptanele pe grătar, de se minunau rapperii cum le are omul:
– Ehei mă băieți, la câți mici n-am învârtit eu de 1 mai… Era culmea să nu le am cu grătarul!

Și așa s-a împrietenit cu repărașii cu pricina. A aflat că peste câteva zile vor începe filmările pentru un videoclip, unde fusese și el invitat. A întrebat dacă poate veni cu nevasta.
– Da, nicio problemă, adu-o.

Y4JRK92Și peste câteva zile s-au dus iar la vila rapperului, să începă filmările. Ce era acolo… numai mașini de lux, multă lume și puzderie de femei.
Și l-au întrebat dacă soția vrea să apară în videoclip, printre alte femei dace dădeau din fund, mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate. El nu voia, însă ea a acceptat. Ce nu face femeia pentru bani… Pe sticlă tot a apărut, dar nu ca actriță de filme artistice, ci în videoclipuri deocheate.

Era obișnuită, în România mi-a spus că lucrase o bună bucată de vreme la Avcstudio.ro, unde fusese plătită la timp și fusese tratată bine. Asta diferit de alte studiouri infecte, unde fetele erau tratate ca niște panarame ordinare, înjurate și niciodată nu-și primeau banii la timp.

Însă acum crescuse. A apărut și-ntr-un videoclip al lui Ice-T, ba chiar s-a împrietenit cu Coco, soția lui. Acum au casă cu etaj, două mașini și motocicletă, iar Petre e producător de videoclipuri pentru rapperi. Totul le merge de minune. Nu m-ar mira ca data viitoare când aud de ei să fie pe undeva pe-o insulă personală, deoarece ideea mea cu insula li s-a părut genială…

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.