Cum n-am câștigat eu iPhone 6S roz!

Joi seara a fost dezvelirea lui iPhone 6 S în România. Lume grămadă, buluc. Atât curioși cât și onlineri, ba chiar și doi clienți care trebuiau musai să fie primii care cumpără acest telefon. Nu am să înțeleg niciodată de unde chestia asta, copiată după americani, să stai cu cortul în fața magazinului, să fii printre primii care-și ia iPhone sau bilet la Star Wars.
1

Manafu ne-a dezvăluit că dacă avem ceva roz la noi, putem participa la tombolă. Premiul? Un bon valoric în valoare de 750 de dolari, cât costă un iPhone 6 S roz. Încă nu am aflat dacă trebuia musai să-ți iei iPhone sau alte 2 telefoane mult superioare d.p.d.v. tehnic.
Nu aveam nimic roz pe acasă. A, mint, aveam ecusonul de la IMWorld, care avea șnurul roz. Mă rog, magenta. Și scria și Telekom pe ea. Îți dai seama situația naibii, să vii cu ăla de la Telekom la un event Vodafone. Și să mai și te bagi în tombolă cu scuza “n-am altceva roz!”
grup
Alături de Dana Șchiopu, Manafu, Răzvan Bucur și Dragoș Șchipu.

Eu m-am descurcat onorabil. Adică la modul în care tot magazinul a râs când am declarat că am ciorapii roz ai neveste-mii în picioare. Pe Cabral îl apucase isteria la faza asta.
Alții s-au descurcat cum au putut. Unul se băgase în tombolă, având un șervețel roz. De pe masa Vodafone luat 🙂 Adică, aveai șanse să prinzi măcar un șervețel să te bagi în tombolă.

Apoi, am ieșit afară, n-am stat să butonez telefoanele (nu-mi place iPhone). Înăuntru s-a tras un câștigător, dar cum ăla nu era prezent, s-a extras altul. Nu știu dacă ăla de-l extrăsese prima dată eram eu sau nu. Cred că nu, altfel, până acum, îmi spunea careva “uite bă blegule, ai pierdut iPhone-ul

Nu-i nimic, nu aveam mari speranțe. Evenimentul Vodafone a fost însă reușit. Lume multă, muzică live, încălzitoare afară (burnița).

Însă tare aștept așa un eveniment și când se lansează un Samsung sau Lumia. Cu toate că, cei de la Microsoft România n-au idee când e lansarea Lumia 950 XL în țară…

Apoi, am fost în Old City Club, pentru băutură, muzică și voie bună. Muzica excelentă, melodii din anii 90, remixate, sunau al naibii de bine. Cam neaerisit acolo, după părerea mea, însă lumea nu s-a plâns.
Au existat guri rele care ziceau că se putea și mai bine, însă e tare greu să mulțumești pe toată lumea.
bec

old-bun

old-city

party

vodka

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.