Cum să nu pierzi lista de contacte?

De când cu smartphone-urile astea, ai crede că pierdutul listei de contacte, e-o poveste pierdută. Ei bine, au am reușit să-mi șterg toate contactele din telefon. Asta deoarece, de fiecare dată când salvez un număr de telefon, în loc să-l salveze în SIM, se salvează pe telefon. Sau, “în cloud” – într-un cont de Gmail sau Samsung (dacă n-ai Samsung nu știu ce alte conturi mai există).
Mă gândeam dacă există vreo modalitate să-mi salvez toate contactele undeva, fără să am frici de genul “unde naibii e Gigel din listă?“. Un sistem de management de contracte, ceva? Și am găsit o modalitate. Se numește Matricia. Ce face chestia asta? Îți unește toate contactele, documentele, toate contractele, cam tot ce ai tu nevoie, într-un singur loc.

Și ce nevoie aveam de așa o aplicație… Uite așa poate scap de vreo 10 ani de acte pe care sunt obligat să le mai țin încă un an. Sau, de când îmi voi deschide eu firma, nu peste mult timp, știu ce voi face. Ca să nu am casa iar plină de acte, hârtii, documente, tot felul de prostii pentru care se taie hectare întregi de păduri, voi folosi sistemul OnBase. Un sistem care-mi va stoca toate documentele, toate contractele, toate foile folositoare, precum și lista de contacte telefonice, într-un singur loc. Și voi avea acees la ea online, când vreau. Doar pun parola și dau print la foaia de care am musai nevoie. Sau, o pot vizualiza on-line, ca să-l găsesc pe Gigel Zugravul, de exemplu.

On Base este in momentul de fata unul dintre cele mai flexible si mai cuprinzatoare produse de Enterprise Document Management* de pe piata, iar arhitectura OnBase este conceputa pentru a va asigura ca nu o sa va pierdeti niciodata datele.
O astfel de aplicație poate fi utilă și mie, persoană particulară, precum și unei companii multinaționale. Vă dați seama câtă hjârțăgăraie este la o multinațională? Lună de lună, cam o tonă de hârtie consumată, pentru ștate de salarii, balabțe, bilanțuri, listă de achiziții, facturi, contracte.
business-future.jpg_55cb39df520cf

Ce este exact Enterprise Document Management*?
Masnagementul documentelor, folosind aplicația OnBase, permite stocarea fișierelor electronice în orice rețea de partajare de fișiere, indiferent de arhhitectură (Windows sau Linux). În același timp, vă oferă control total asupra acestora, indiferent de locul în care sunteți, în București sau în Hong Kong. Nu aveți nevoie decât de-o conexiune la internet. Veți putea pleca în orice călătorie de afaceri fără a vă căra cu două genți pline de acte și documente importante ce se pot pierde.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.