Cumperi din magazin și banii te așteaptă acasă pe preș!

Conceptul de cashback, foarte folosit pe scară internațională, este aplicat cu succes și în România.
Ideea este simplă: faci cumpărături on-line de la mai multe magazine partenere cu Aduna.ro și ai parte de niște bănuți care-ți vin înapoi. Sau ca s-o luăm mai pe românește, ai reduceri.
– Care sunt acele magazine partenere?
– E o listă întreagă. Iată mai jos o parte dintre acestea.

parteneri

Conceptul nu e chiar atât de nou pe piața din România, însă cei de la Aduna.ro au bătut palma cu mai multe companii de succes, unii parteneri fiind chiar din străinătate! Una e să ai parteneri 40 de gogoșerii și 20 de simigerii, alta e să ai parteneri de soi, ca aceia amintiți mai sus.

Partenerii au reduceri semnificative. De până la 10% din prețul “de raft” – un raft virtual, desigur, sau chiar de peste 10 euro.

Gândiți-vă că sunteți într-un mall. Genul acela de mall unde majoritatea celor ce ajung acolo sunt niște gură-cască. Vin să vadă magazinele, dar nu consumă nimic. Stau îndelung sorbind dintr-un suc sau o cafea și se uită la lume. Adoră să fie priviți de alți oameni, mulți de aceeași teapă cu ei.
– Suntem la mall, suntem cineva.

Închipuiți-vă că sunteți un client care are bani de cheltuit. Și aici nu mă refer la bani de aruncat, ci bani pentru achiziționarea unor lucruri trebuincioase.
Vi s-a întâmplat, nu o dată, ci de mai multe ori, să vă loviți de fel de fel de specimene la mall. Să nu puteți intra într-un magazin deoarece intrarea este blocată de un căruț de la supermarket. căruțul conținând o cutie de lapte, un salam, o sticlă de apă minerală și un copil care plânge speriat. Dacă ați ști câți copii am văzut în cărucioarele din supermarket…

mallersVoi, ca și clienți ai acelui mall, doriți să vă puteți face cumpărăturile civilizat. Nu e vorba că plânge copilul. E vorba că acel cărucuior este lăsat de izbeliște. În plus, mulți tineri teribiliști, cu părul în ochi și pantaloni strâmți, râd forțat cât se poate de zgomotos, pentru a atrage atenția. Pițipoance îmbrăcate și fardate strident, pline de pungi de la diverse magazine de lux, încearcă să se dea în spectacol epatând. Deja știm că pungile acelea pe care scrie Dolce & Gabbana, Louis Vuitton sau Chanel sunt goale. Sau pot conține salamul, laptele și apa minerală de care am spus mai adineaori.

Puteți să vă faceți de acum cumpărăturile într-un mod cât se poate de civilizat, în timp ce vă sorbiți nessul, stând în fotoliu, cu laptopul în brațe. Deoarece acum, mallul vine la dvs. prin intermediul internetului. Prin câteva clickuri bine plasate, vă puteți face cumpărăturile necesare în câteva minute. Fără să vă mai faceți probleme că e frig afară, cu ce vă îmbrăcați, cu ce vă încălțați, e zăpadă, dacă plec îmi ocupă altul locul de parcare, pe care abia l-am deszăpezit, sau produsul dorit nu se află la magazinele românești. Astfel de probleme sunt departe de dvs.

Știți cum veți face cu banii în magazine, folosing sistemul cashback de pe Aduna.ro? Exact ca mai jos!

În plus, dacă vă faceți cont până la ora 24, veți primi automat 10 lei în cont.

Succes la cumpărături!

Articol participant la BlogalInitiative.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.