Petițiile on-line au vreo șansă de izbândă? Jadoris ştie!

Am crezut întotdeauna că petițiile online sunt bune de aruncat. Că niciodată nu-și vor atinge scopul. Asta până am aflat că legea cu maidanezii eutanasiați după 30 de zile (sau 15, câte or fi), s-a dat imediat ce s-a strâns un număr de voturi pentru. Trebuiau 40.000 și s-au strâns vreo 3 milioane. Mi-am înscris votul la multe petiții on-line, însă nu am văzut să fi avut mare succes.
Acum întreb dacă un număr de câteva sute de mii de semnături virtuale, care semnează o petiție să fie fapt hotărâtor pentru continuarea unui serial.

Zic asta deoarece tot plâng după serialul Revolution. A apărut ca o idee excelentă, iar în sezonul 2 s-a lăsat mai moale, episoade copiate unul după altul. Însă ultimele 3 episoade te țineau cu sufletul la gură. Și-am aflat că NBC a întrerupt serialul. A renunțat la el, pentru că profitul era mic, față de costurile de producție. În plus, publicul scăzuse de la 2 miliaone la 1,3 milioane (asta când se difuza un episod). Nu știu, însă mie mi se pare foarte puțin 2 milioane de privitori când e serialul difizat. Din sutele de milioane de americani?
Și după ce-am văzut zilnic câte 2-3 episoade, să aflu acum că s-a terminat, mai ales când ne-a lăsat cu sfârșitul ăla… păi îmi vine să urlu!
Ultimul episod s-a difuzat pe 21 mai, însă ei deja știau de pe 9 mai că nu se va mai face sezonul următor.
Mi se pare cea mai mare tâmpenie. Bine, ți se pare că nu-ți mai ies banii cum trebuie, perfect, închizi serialul. Dar mai fă mă nene câteva episoade, unde să duci povestea la bun sfârșit. Aruncă-le o bombă nucleară și gata. Un virus la nanotehnologie și-ai terminat. Ai nevoie de 3-4 episoade, dacă nu vrei să faci un sezon întreg, de 20-22 episoade.
Alt serial foarte mișto care începuse, era Fast Forward. S-a turnat un sezon și gata, s-a renunțat la el.
Revolution-feature-1
Mă bucur că The Walking Dead nu e la NBC, că-i vedeam cum îl terminau și pe ăla după 2 sezoane. Unde, sezpnul 2 din TWD a fost o tâmpenie colosală, nu s-a întâmplat nimic. Însă s-a mers mai departe și și-a câștigat adepți noi. Revolution era la fel. Sezonul 1 bun, 2-ul cam nașpa, 3-ul inexistent.

Apropos de Walking Dead, cică avem AMC (canalul pe care rulează) și-n românia. eu l-am căutat în lista de programe, însă nu există. Așadar RDS nu ne pune nici AMC, după ce ne-a scos Discovery? Foarte frumos, foarte ca la țară…
Am văzut în schimb că a avut mare succes serialul Neveste disperate. Care prezenta viața unor cupluri, mai mult sau mai puțin normale, de la căsnicie până la divorț sau crimă. Cum să treci tu dintr-o experiență frumoasă ca nunta, când www.jadoris.com TE AJUTĂ CU CELE MAI FRUMOASE FOTOGRAFII DE NUNTĂ, de crapă nuntașii de ciudă că ei n-au avut așa ceva la nunta lor, la o crimă odioasă sau un divorț din care nimeni nu are de câștigat.

Dacă se face o pețiție în care să urlăm că vrem înapoi serialul, se rezolvă ceva?
Și când știi care e petiția oficială? Am semnat aseară vreo 3 petiții diferite pentru continuarea lui. Mă poate lămuri cineva?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ceasul buclucaş

Data stelară 24 ianuarie 2010 Începutul poveştii aici După juma de oră vine la mine: - Ceasul ăsta chinezesc stă!...

Cele mai ciudate… cupluri!

Am să vă arăt în continuare 31 de cupluri... ciudate. Pentru un fotograf profesionist, Hana Pesut, partenerii au fost de...

Ce cumpărați, parfumuri originale ori replici?

Zilele trecute, m-a vizitat un vechi prieten de-al meu, Emil, și am povestit fiecare ce am făcut de sărbători și...

Close