De ce doresc serviciile oferite de o firmă de hosting

Un prieten mai versat decât mine în acest domeniu mi-a recomandat serviciile oferite de site-ul Găzduire.ro. De ce? Pentru că oferă servicii de cloud hosting, asigură uptime mimim garantat 99,9%, are peste 11 ani experienţă, fiindcă beneficiez de suport tehnic gratuit 24/7, fiindcă firma transferă gratuit contul meu de web hosting de la altă companie, fiindcă îmi oferă posibilitatea de administrare online a contului de web hosting prin panoul de control. Ar mai fi şi alte motive, dar veţi vedea pe larg de ce ar trebui să comand serviciile oferite de găzduire.ro.
Oferă servicii de cloud hosting. Găzduire.ro oferă soluţii cloud pe servere IBM, virtualizate cu ajutorul platformei Vmware, lider în tehnologia serverelor virtuale. Optând pentru serviciile de cloud hosting oferite de această firmă, am acces la cea mai convenabilă, scalabila şi sigură infrastructură web.
Prin utilizarea soluţiei cloud sunt evitate situaţiile de downtime care pot apărea ca urmare a unor defecţiuni hardware, fiindcă serverele din cloud vor migra automat, fără downtime, pe un alt server fizic. Astfel beneficiez de un serviciu sigur şi stabil, iar disponibilitatea site-ului meu nu se va baza pe un singur server fizic, ci va fi garantată de un cluster de servere.
Serviciile de cloud hosting de la Gazduire.ro permit alocarea mai multor resurse sau reducerea nivelului resurselor, în funcţie de nevoile curente ale site-ului meu.
Uptime mimim garantat 99,9%. În cazul în care într-o lună de zile reţeaua Gazduire.ro nu a funcţionat 99.9%, contul meu va fi creditat.
Suport tehnic gratuit. Pot contacta firma prin: live chat, e-mail sau telefonic şi beneficiez 24/7 de suport e-mail. În timp ce mă documentam pentru a scrie acest articol, pe chat m-a contactat o persoană din partea firmei, tocmai pentru a-mi oferi lămuriri, dacă am nevoie. Şi asta spune ceva în privinţa promptitudinii cu care se răspunde la solicitările clienţilor.
Transferă gratuit contul de web hosting pe care îl deţin la o altă companie, dacă utilizez platforma WHM/cPanel sau îi ofer un backup complet al site-ului.
Gazduire.ro îmi oferă posibilitatea de administrare online a contului de web hosting, prin intermediul panoului de control (cPanel). Acesta are o interfaţă intuitivă, fiind uşor de folosit chiar şi de către utilizatorii fără experienţă. Interfaţa cPanel oferă posibilitatea de a vizualiza statistici privind traficul înregistrat pe site-ul meu şi de a face modificări la nivelul pachetului de web hosting de care beneficiez (adrese de email, domenii, subdomenii şi baze de date).
Un pachet de hosting web potrivit pentru site-ul meu
Pentru a alege abonamentul de web hosting potrivit, mi se pun la dispoziţie două categorii de pachete: Start şi Professional. Dacă încep să-mi construiesc prezenţa în spaţiul web şi sunt proprietarul unui site de prezentare sau personal, e bine să aleg un abonament de web hosting din secţiunea dedicată pachetelor Start. Dacă însă deţin deja o afacere online de succes, mi se recomandă un pachet de web hosting din categoria Professional.
După comanda unui pachet de web hosting, firma îmi poate aloca oricând resurse suplimentare, prin upgrade la un pachet de web hosting superior. Dacă voi comanda acum orice pachet de hosting pe 1 an, primesc spaţiu dublu de stocare. Nu-i grozav?
Dacă voi comanda imediat pachetul de hosting web potrivit pentru site-ul meu, beneficiez gratuit de primele 15 zile de hosting. În plus, primesc automat o lună de hosting gratuit, pentru fiecare prieten care alege serviciile de web hosting de la această firmă, în urma recomandării mele.
best-web-hosting copy

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.